Királyi család

Kitálalt Vilmos herceg: ezt nem szabad soha csinálnia egy szülőnek!

B. V.

Létrehozva: 2024.10.16. 18:30

A jelenlegi trónörökös egy jótékonysági esemény során árulta el a mottóját.

Ha a gyereknevelésről van szó, akkor az köztudott, hogy Vilmos herceg és Katalin hercegné arra törekednek, hogy Györgynek, Saroltának és Lajosnak a lehető legnormálisabb gyermekkora legyen annak ellenére, hogy királyi csemeték. Sőt, a korábbi szokásokkal ellentétben ők bizony többször osztottak már meg "privát", otthoni fotókat és videókat családi mindennapokról. Gyereknevelési szokásaik ismertek, miután nem egyszer megosztották a nyilvánossággal, hogy milyen szabályok szerint élnek: például nincs otthon kiabálás és ha valami baj van, akkor azt a kanapéra leülve közösen beszélik meg. Most pedig a walesi herceg egy amerikai futballal kapcsolatos londoni jótékonysági eseményen egy extra trükköt is elárult!

Vilmos herceg
Elárulta, mit nem szabad egy szülőnek soha csinálnia. Fotó: KGC-178 / Northfoto

A 42 éves Vilmos azok után árulta el a titkát, hogy a program során megajándékozták egy NLF-es amerikai focilabdával:

Ohh ez nagyon kedves! Soha ne menj haza üres kézzel. Ez egy nagyon fontos mottó a szülők számára

 - közölte, hozzátéve, hogy a labdát majd a gyerekeknek adja.

Majd együtt gyakorolunk. Meglátjuk, hány ablakot törünk össze vele 

- jegyezte meg viccesen. 

Nem ez volt az első alkalom, hogy Vilmos nyíltan közölt egy-két privát információt a fiatalokról. Nemrég elárulta, hogy Sarolta imád táncolni és előadni, sőt azt is közölte, hogy mint minden családban, úgy náluk is állandóan megy a vita a gyerekek között, például arról, hogy kinél legyen a távirányító.

Mindezekből látszik, hogy alapvetően Vilmos és Katalin gyermekei ugyanolyanok, mint más velük egykorúak. Amellett pedig szintén nem lehet elmenni, mennyire boldogok. Erről egy bennfentes mesélt: 

Azok a gyerekek nagyon boldog életet élnek. Katalin nagyon sok normalitást hozott magával, azt, ahogy ő nőtt fel és Vilmos imádja ezt. Különböző háttérrel rendelkeznek és a hercegné nagyon is fontosnak tartja a minőségi családi időt. Ő nem arisztokráciában nőtt fel, ahol a gyerekeket csak ritkán látod.

- idézte az informátort a Mirror.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek