SZEKUS

Váratlan szereplő a Kőgazdag Fiatalokban: Ádám Security biztosította a helyszínt

mkb

Létrehozva: 2024.10.14.

Ádám Security ügyelt a lóvés srácok biztonságára. A Kőgazdag Fiatalok partival nyitották meg az új évadot.

Már az első adásban kiverték a biztosítékot a Kőgazdag Fiatalok. A polgárpukkasztó reality második évaddal tért vissza a TV2 képernyőjére. Pénzszórásból és nagyzolásból nincs hiány, különösen, ha a legfiatalabb szereplőről, Bárány Aurélról van szó. A vagyonos srác a huszadik születésnapját ünnepelte meg jó alaposan, különleges biztonsági körülmények között.

20240130_adam security_02460_MK_MW_bulvar
Ádám Security is feltűnt a Kőgazdag Fiatalok 2. évadában (Fotó: Máté Krisztián / Bors)

„Azért nem piskóta, ahogy kinéz”

Míg az első évad PSG Ogli nagyszabású bulijával kezdődött, addig ezúttal Aurél ünnepeltette magát. Édesapjától egy nagyjából 80 millió forintos Audi R8-at kapott, aminek a csomagtartója is meg volt tömve húszezer forintos pénzkötegekkel. S ha ez nem lett volna elég: a barátaitól is pénzt kért szülinapjára… Videóüzenetben tudatta velük: 20 ezer forintos bankjegyekből készített ajándékokat vár. Metta és Filip koronát készített, Tuvic Aleksandra nyakláncot eszkábált össze, míg PSG Ogli egy nagy zsák pénzt adott, hogy vegyen magának valami rendes holmit.

A partit természetesen egy csúcskategóriás szórakozóhelyen ütötték nyélbe, a helyszínt pedig a TikTok-sztár Ádám Security biztosította.

Ádám Security vigyáz a testi épségére mindenkinek a mai bulimon. Azért nem piskóta, ahogy kinéz. Így én is el tudom engedni magam

– fogalmazott Aurél a műsorban.

Bárány Aurél szülinapi bulijára gyűltek össze a Kőgazdag Fiatalok szereplői (Fotó: TV2)

Buliztak a Kőgazdag Fiatalok

A szekus komolyan vette a munkáját, bár kissé vajszívű volt. Aurél testvére például négy plusz főt hozott magával váratlanul: bár nem voltak felírva, Ádám könnyedén beengedte őket. Nem úgy, mint a szülinapos Aurélt, aki ugyan látványosan jet-skivel érkezett a partira, Ádám nem esett hanyatt tőle, sőt!
Várjál! Hogy hívnak? Ki vagy te? – tartóztatta fel az ünnepeltet, aki alaposan kiborult azon, hogy nem sétálhat be a saját bulijára.
Nem ismer fel? Ott van mellette a rólam készült kartonfigura, és nem ismert fel?! – akadt ki Aurél az eset után a kameráknak. – Olyan embert vettem fel, aki nem ismer fel?! – háborgott tovább a fiatal, aki végül megenyhült, és meghívta a buliba a biztonsági őrt is… 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek