PUSZTÍTÁS

Filmbe illő jelenet, szétvert lakásban ébredt a Kőgazdag Fiatalok sztárja

mkb

Létrehozva: 2024.10.16. 15:45

Bárány Aurél túltolta a bulit, teljesen leamortizálták az új otthonát. A Kőgazdag Fiatalok sztárja nem volt hajlandó takarítani, arra ott lesz a leendő barátnője...

Alaposan megünnepelte magát Kőgazdag Aurél. Huszadik szülinapján a Kőgazdag Fiatalok szereplőivel dorbézolt, az „after party” pedig házibuliba csapott át egy másik baráti társasággal. Aurél olyan látványra ébredt, amilyenre senki sem akarna: újonnan vásárolt, 200 négyzetméteres lakását teljesen leamortizálták.

kőgazdag fiatalok kőgazdag aurél
Kőgazdag Aurél csak módjával akar önállósodni: új lakásba költözött, a takarításhoz azonban már nem fűlik a foga (Fotó: TV2)

Romhalmaz lett a Kőgazdag Fiatalok sztárjának vadiúj luxusotthona

– Betörve az 1.500.000 forintos tévé… komolyan mondom, mint az állatkertben! – fogta a fejét ébredéskor Aurél, aki elmondása szerint semmire sem emlékezett az elmúlt estéből, azaz a szülinapja megünnepléséből. 

Őrületes pusztítás, annyi a másfél millió forintos tévének (Fotó: TV2)

A romhalmazzá változott lakás a Másnaposok című vígjáték második részét idézte, még az is stimmelt, hogy egyikük egy látványos arctetoválással ébredt. Ám a filmbeli jelenetekkel ellentétben ezúttal csöngetett is a segítség, Csilla személyében, akinek a Kőgazdag Fiatalok sztárja nem igazán örült.

Filmbeillő jelenet: minden összezúzva és még egy arctetkó is felkerült Aurél barátjának arcára (Fotó: TV2)

Megláttam egy elég testes nőt, egy cuki öregasszonyt. Nem tudtam, mit akar, aztán rájöttem: ő egy ördög, egy házi ördög! – jellemezte a hölgyet, aki rögtön befogta Aurélt takarítani.

Téged ismerek Aurél, apukád barátja vagyok, Csilla. Nem csodálom, hogy idehívott! Ne is ülj le Aurél, gyere szépen! – parancsolta a határozott nő, aki először is mosogatásra ösztönözte az önállótlan srácot.

A Kőgazdag Fiatalok sztárját, Aurélt fogták volna be takarítani, de neki más tervei voltak (Fotó: TV2)

Egye fene elmosogatok, de reggel? Amikor másnapos vagyok? Nem is értem. Húszéves vagyok, lesz majd egy nőm, aki jön és rendet rak. Én meg lefekszem most inkább egy taktikai pihenésre – zárta rövidre a beszélgetést a nagyképű fiatal.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek