Kőgazdag Fiatalok

„Torz, fel van puffadva” — Durva dolog történt a Kőgazdag Fiatalok sztárjának arcával

Doris

Létrehozva: 2024.10.27. 07:00

A reality szereplője nemcsak G-pont feltöltésen esett át, az arcához is hozzányúltak. A Kőgazdag Fiatalok sztárjának vonásai azonban most nem arattak osztatlan sikert.

Dulin Metta, a Kőgazdag Fiatalok 2. évadának sztárja egyáltalán nem arról híres, hogy visszafogja magát, sőt gondolkodás nélkül beleáll bárkibe, ha nem egyeznek a nézeteik. 

Kőgazdag Fiatalok, Metta
Kőgazdag Fiatalok TV2-s produkció Mettája odavan a szépészeti beavatkozásokért (Fotó: Dulin Metta)

A korábban Árpa Attila vörös rózsájáért küzdő szőkeség azonban nemcsak a lobbanékony természetéről híres, hanem arról is, hogy a Balaton mellett a szépészeti beavatkozásokat is imádja, mert sajnos alig van olyan perc, amikor elégedett lenne magával.

Nos, a Kőgazdag Fiatalok sztárja nemrég egy hialuronsavas G-pont feltöltésen esett át (jól olvastad), azaz némi hancúr reményében feltöltette a "cicusát". Ezt persze csak azok tapasztalhatják, akiknek Metta bizalmat szavaz a hálószobában. Az arcát viszont mindenki!

Nem kellett ahhoz röntgenszem, hogy a netezőknek feltűnjön, hogy a lány arca döbbenetesen megváltozott az előző évadhoz képest. Bizonyításképpen kerestünk is róla egy régebbi fotót, íme!

Kőgazdag Fiatalok, Metta
Kőgazdag Fiatalok: Metta arca korábban kifejezetten vékony volt (Fotó: TV2)

És összehasonlításképp egy friss videó:

Kőgazdag Fiatalok: Mi történt Metta arcával?

Nos, Kőgazdag Metta videóit elnézve mindenkinek szemet szúrt, hogy a TV2 sztárjának arca jóval kerekebb, sokak szerint egyenesen pufi a megszokotthoz képest. Mivel az otthon szörfözgető netezők nem szoktak túl kíméletesek lenni azokkal sem, akiket követnek a közösségi oldalakon, annak rendje és módja szerint neki is estek a lánynak!

Arcod miért van így bepüffedve?

Kár, hogy ilyen fiatalon ennyire tönkretette az arcát a botoxszal! Borzasztó, semmi természetesség.

Neked mi lett az arcoddal? Mitől lett ilyen puffadt?

Mettácska, nagyon vékony vagy, de ezzel szemben az arcod meg pufi, a sok botox?

Torz, fel van puffadva

Ilyen kommenteket kapott Metta tucatszámra, a konklúzió azonban az, hogyha ő így érzi jól magát a bőrében, akkor a kívülállóknak nem sok közük van ahhoz, hogy hogyan néz ki.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek