AROMA

PSG Ogli izzadságszagú parfümöt adna ki: megszólalt az illatszakértő

mkb

Létrehozva: 2024.10.17. 10:00

PSG Ogli pénz és verejték felütéssel készíttetne parfümöt. A Kőgazdag Fiatalok sztárja egy elismert parfümőrrel ült le tárgyalni.

PSG Ogli csúnyán befürdött a nagyzolással. A polgárpukkasztó srác a Kőgazdag Fiatalok című reality legújabb részében személyre szabott, az izzadságából készült parfümöt készíttetett volna magának, a szakértő azonban lebuktatta: az eredmény igencsak kellemetlen lenne.

kőgazdag fiatalok psg ogli
PSG Ogli új illatot fejlesztene, aminek a fő esszenciája az izzadsága lenne... (Fotó: TV2/Kőgazdag Fiatalok)

„Semmilyen szakmai alapja nincs annak"

A Kőgazdag Fiatalok PSG Ogli nélkül unalmas lenne. A polgárpukkasztó reality főszereplője megint alkotott, most éppen úgy érzi, megtalálta a piaci rést, barátjával ugyanis kitalálták: „pénz és verejték” felütéssel készítenek parfümöt. Ehhez Ogli testére csavartak celofánnal egymillió forintnyi készpénzt, így ült be szaunázni, majd a bankjegyeken összegyűlt izzadságot egy üvegcsébe csavarták. Ezzel felvértezve érkeztek egy Kiss Virág illatszakértőhöz, aki rögtön leszögezte: szó sem lehet arról, hogy ezt az „adalékot” használják.

A parfümőr a Borsnak mesélt bővebben arról, miért nem volt szerencsés PSG Ogli elképzelése… 
Magyarországon elég kevés az illatszakértő, pedig egyre nagyobb a kereslet a különleges, egyedi parfümökre – kezdett bele lapunknak nyilatkozva Kiss Virág.
A parfümőrök nagy része introvertált alkat, na én pont nem vagyok az! – nevetett Virág, aki egyébként Joshi Bharat kedvese. – Színész-szinkronszínész-szinkronrendezőként dolgozom, ezek pedig szépen összeérnek, szívesen tartok bor- és illatvacsorákat, ahol bővebben mesélek a különböző illatokról. 

Van azonban, amire nemet kell mondanom. Ilyen volt a műsorban látható felkérés is. 

– Semmilyen szakmai alapja nincs annak, hogy izzadságból készüljön parfüm, akármivel is párosítjuk, abból egy kellemetlen szag lesz – szögezte le Virág, majd hozzátette:
De a műsorban elkészült az általam hozott mintákból egy kellemes férfi illat, amit Olivérnek adtam, és megkértem rá: bármit tehet vele, csak ne tudjak róla! – nevetett az illatszakértő, aki azt is elárulta, valójában van gazdagság illatú parfüm…

Kiss Virág illatszakértőként segített PSG Oglin (Fotó: Szabó Levi, Levision)

Parfümöt készíttetett a Kőgazdag Fiatalok sztárja

Van illata a gazdagságnak! A pontos összetevőiket természetesen nem árulom el, talán csak annyit, hogy van benne rózsa és pacsuli is… Meg még vagy hatvan másik összevető! Ez is számít ugyanis, sokkal minőségibbnek hat az illat, ha nem csak három-négy összetevőből áll – szúrt még oda Olivérnek, aki csupán a pénz és verejték „aromáját” ötvözte volna.
Emlékszem, tini koromban éreztem először ezt a bizonyos gazdag illatot. Egy zürichi reptéren sétált el előttem egy színes bőrű lány, gyönyörűen felöltözve, remek kisugárzással, rajta éreztem meg. Aztán sokáig nem tudtam, mi lehetett ez: egészen addig, amíg el nem kezdtem kitanulni a szakmát – mosolygott Virág, aki kézzel készíti a parfümöket, és folyamatosan fejleszti a tudását.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek