Átalakulás

Hihetetlen változás! Durván lefogyott a Kőgazdag Fiatalok sztárja

Niki

Létrehozva: 2024.10.26. 10:30

Miss Tuvic most igazán meglepte a követőit, rengeteget fogyott a műsor forgatása óta, ami az arcán is meglátszik. A Kőgazdag Fiatalok Szandija lapunknak azt is elárulta, mi áll a nagy változás hátterében, nem az, amire a legtöbben gondolnak.

Tuvic Aleksandra a Kőgazdag Fiatalok szereplőjeként lett ismert és bár harsány viselkedése sokszor elég megosztó, az biztos, hogy mindenki figyel rá. Így van ez most is, ugyanis a szőkeség óriási változáson ment keresztül a műsor forgatása óta, a követői pedig azt találgatják, mi állhat a háttérben. Szandi most a Borsnak mesélt arról, hogy mi történt vele.

Kőgazdag Fiatalok Tuvic Szandi
Hihetetlen változáson ment át Tuvic Szandi a Kőgazdag Fiatalok óta Fotó: TV2

Kőgazdag Szandi elárulta, nagyon sokan megjegyzik a változást, bár egyesek azt hiszik, ezt egy újabb beavatkozással érte el. Ezzel kapcsolatban most tiszta vizet öntött a pohárba:

Mindenki szóvá teszi, hogy rengeteget fogytam, de lehet, hogy megint kialakulóban van egyfajta önképzavar nálam, mert én ezt nem látom magamon ennyire. A legtöbben azt mondják, hogy az arcomon nagyon feltűnő, de emiatt sokan azt hiszik, hogy megint megműttettem magam. Igaz, egy szemhéjplasztikám az volt, de semmi más, az pedig nincs hatással az arcom többi részére.

A TV2 sztárja azt is elmesélte, hogy mi mindenen változtatott a Kőgazdag Fiatalok 2. évadának forgatása óta.

Sokat edzek mostanában, visszatértem a régi kerékvágásba és járok pilatesre, és újra lovagolok is. Az étkezésre is nagyon figyelek, bár nem emiatt, hanem mert nagyon sok ételérzékenységem van, így sok mindenről le kell mondjak, ami meglátszik rajtam. Meg persze a mindennapjaim is változtak. Egész nyáron nagyon sokat utaztam, korán keltem, mászkáltam egész nap, nyilván buliztam is, ami szintén sokat számít

– vallotta be.

Tuvic Szandi
A követői is megdöbbentek Kőgazdag Szandi fogyásán, sokan azt hitték, plasztikáztatott Fotó: TV2

A Kőgazdag Fiatalok sztárja igazi kaméleonnak tartja magát

Szerencsére Szandi már nem tervez többet fogyni, igaz ez sokszor nem rajta múlik, de nem bánja, ugyanis szereti mindig meglepni a követőit.

Most már tartani szeretném ezt a súlyt, bár a karácsonytól kicsit félek. Sajnos amilyen könnyen fogyok, olyan könnyen hízok is, úgyhogy nálam ez az 5 kiló folyton jön-megy. De legalább változatos vagyok, mint egy kaméleon

– mesélte nevetve.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek