dráma

Kokó drámai vallomása: rendszeresen megverték gyerekkorában

Létrehozva: 2024.10.02. 16:30

Múltjáról vallott a legendás ökölvívó.

Hajdú Péter eheti vendége nem más, mint a legendás magyar ökölvívó, Kovács István (Kokó) lesz. 15 évvel évvel ezelőtt minden magyar izgalommal figyelte a pályafutását, és egy emberként dobbant a szívünk, hogy nagyobbnál nagyobb sikereket érjen el. Most megható történeteket mesélt a múltjából. 

Kokó a magyarok kedvenc sportolója volt

A Legenda! Olimpia bajnok, világbajnok, profi világbajnok ökölvívó! Ott voltam a Chacon elleni meccsén és bíztam benne, hogy lesz visszavágó. Nem lett! Sőt nem sokkal ezután be is fejezte sportpályafutását. Miért? Mi történt a meccs után, amiről nem tudunk? És egyáltalán, hogy lett egy kőbányai, vézna srácból a világ legjobbja

- írja Hajdú Péter

Kapott sok pofont gyerekként 

Mi is verekedtünk sokat, engem vert rendszeresen, ő mindig is sokkal erősebb és agresszívebb volt, féltek is tőle meg szerették is, mert ő végtelenül tisztességes

- mesélte csillogó szemekkel a bátyjáról Kokó, aki szerint olyan volt ő, mint Rejtő Jenő regényeiből Fülig Jimmy. Mindig vidám volt, de bármikor pofonnal torolta meg a szemétségeket.

zt is elmesélte, hogy egyik alkalommal személyesen Orbán Viktor vitte be az öltönyét az öltözőbe. Elmondta továbbá azt is, hogy a a Chacon elleni meccséből semmire nem emlékszik.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek