A nemzet lánya

Kovács Gyopár A nemzet lányáról: „Én sem hagyom figyelmen kívül, amit a szívem diktál”

M. K.

Létrehozva: 2024.10.04.

Módosítva: 2024.10.04.

Cseh minisorozatot indít útjára a CANAL+, amely a kor fiatal nemzedékének felnőtté válásával kapcsolatos témákkal foglalkozik. A nemzet lánya érdekfeszítő történelmi sorozat, amely választás elé állítja a főszereplőt és magával rántja a nézőt is. Kovács Gyopár elárulta, mit gondol a Direct One felületein elérhető sorozatról.

A nemzet lánya sorozat egy fiatal lány romantikus szerelmének története, akinek szabadságvágyát és saját boldogságát a cseh nemzeti identitást formáló ingatag történelmi időkben kell megtalálnia, a közvélemény érdeklődésének középpontjában.

A nemzet lánya, direct one
Fotó: ©Assunta Servello

Egy lány a világ ellen

A fiatal nő élete a korabeli nyilvánosság előtt zajlik, annyira, hogy mindenki jobban tudja, mi lenne a legjobb neki. Szülei halála után évekig titokban tartották, hogy árva, majd országos jótékonysági lottót tartottak, hogy hozományt gyűjtsenek neki. Ezzel a lány sorsa megpecsételődött: köztulajdonná vált, aki helyett politikusok döntik el, kivel csókolózhat először, és kihez mehet feleségül.

A lázadó Zdeňkának azonban esze ágában sincs megfelelni az elvárásoknak, inkább az ellenállás irányába mozdult, magára haragítva ezzel a közvéleményt. A nemzet lánya egy olyan szerelmi, politikai történet is, amely egy társadalmi ideál mesterséges megteremtéséről szól.

kovács gyopár, a nemzet lánya
Kovács Gyopárnak is tetszett a lázadó Zdeňka Havlíčková története - Fotó: Direct One 

Kovács Gyopár, a sorozat kapcsán elmesélte, hogyan értékeli a lenyűgöző kosztümös történetet:

„Ha beleképzelem magam a főszereplőnő helyébe, azt hiszem inkább a lázongó oldalát képviselném a dolognak, mert engem mindig a szívem vitt előre, a döntéseimet is az alapján hozom meg, hogy mit diktál a szívem. 

El tudom képzelni, hogy ez hosszú távon nem mindig lesz ez célravezető, sőt volt már olyan szituáció az életemben, amikor problémát okozott, de általában én sem hagyom figyelmen kívül, amit a szívem diktál. A nemzet lánya egy olyan magával ragadó történet, amit mindenkinek csak ajánlani tudok. Ábrándozó típus vagyok, sokat vagyok a saját fejemben, a saját világomban, minden értelemben és ez a szerelemben sincs másképp.

A Direct One TV szolgáltató műsorkínálatban elsősorban CANAL+ gyártású prémium televíziós tartalmak, valamint a TV szolgáltató francia médiacsoport által gyártott sorozatok, köztük exkluzív tartalmak és országos premierek érhetők el. A nemzet lánya szeptember 30-ától már megtekinthető a Direct One összes felületén.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek