KAMU

Sáfrány Emese tisztázta: Krausz Gábor nem csinált balhét és nem kiáltott csalást

Buster

Létrehozva: 2024.10.18. 13:00

Ahogyan az már lenni szokott, az Ázsia Expressz záró adásának utolsó másodperceiben csalást kiáltott az internet népe, főként az a nem elhanyagolható tömeg, akik Mikes Anna és Krausz Gábor győzelméért szorított. Ezen a nyomvonalon haladva aztán egyre terjedni kezdtek az internetes tévképzetek is. Ezek végére tesz most pontot Sáfrány Emese, aki a lehető legközelebbről nézte végig a TV2 kalandreality-jének utolsó perceit.

Régi-régi magyar szokás, akár még hungarikum is lehetne, hogy egy becsülettel megnyert játék esetén a vesztes fél rajongótábora csalást kiált. Emlékezzünk csak vissza arra, amikor ifjabb Schobert Norbi behúzta a Farm VIP győzelmet, de hosszan lehetne fojtani a sort. Nem lett kivétel az Ázsia Expressz 2024-es évada sem, ahol a Sáfrány Emese-Béres Anett páros heroikus és tiszta küzdelemben legyőzte Mikes Annát és Krausz Gábort. A fent említett okokból, nincs is azzal semmi baj, hogy a profi táncos és a sztárséf rajongói percekkel az utolsó befutó után már arról kezdtek pusmogni a komment szekcióban, hogy csalás történt. Az viszont már bosszantó a vesztes fél szemszögéből nézve, hogy néhány lap ezt úgy tálalja, mintha Mikes Anna és Krausz Gábor lettek volna az elsők, akik csalásnak titulálták a lányok győzelmét. 

Ázsia Expressz béres anett és sáfrány emese
Béres Anett és Sáfrány Emese a győzelem pillanatában (Fotó: TV2)

Sáfrány Emese: „Szerintem feltűnt volna nekünk, ha Gábor szélsőségesen reagált volna”

A kérdésben igazságot tenni cseppet sem nehéz, hiszen Sáfrány Emese és Béres Anett mindössze méterekre álltak Annától és Gábortól, amikor a híresztelések szerint a séfből kitörtek az indulatai és kiabálni kezdett a stábbal, mi több csalást emlegetett. A Bors ezért rákérdezett a légtornásznál, hogy emlékszik a befutó utáni percekre. 

Ahogy én láttam, Gáborék rajongótáborából indult ez a történet, amiben nincs is semmi meglepő. Amondó vagyok, ha fordítva történik, vagyis ők nyertek volna, ugyan ez történne, csak pepitában.

 Az ember már csak ilyen, keresi a csomót a kákán és ha nincs, hát odaköti.

Anett és én azzal voltunk elfoglalva, hogy feldolgozzuk valahogy a kitörő boldogságunkat. Mondhatni, euforikus állapotban voltunk. Ez persze nem azt jelenti, hogy megsüketültünk és megvakultunk. Szerintem feltűnt volna nekünk, ha Gábor szélsőségesen reagált volna. Szóval nem így történt. Azonnal gratulált nekünk, ő is és Anna is, és elismerték, hogy megérdemelten győztünk. Ezt kihangsúlyozták később is a Kibeszélőben. Eszükbe sem jutott, hogy csalásként értékeljenek bármit, ami történt az utolsó hajszánmondta lapunknak Sáfrány Emese, aki elárulta, éppen Spanyolországban van Béres Anett és Laky Zsuzsi társaságában, így adta magát a kérdés, hogy az Ázsia Expressz versenyzői közül kivel alakítottak ki baráti viszonyt a közös kaland óta. 

Ázsia Expressz
Krausz Gábor ugyan nem volt boldog, de nem kiáltott csalást (Fotó: TV2)

Néhány barátságot is köszönhetünk az Ázsia Expressznek”

Nagyon jó barátságok alakultak az Ázsia Expressz forgatása során, ami nem meglepő, hiszen bármilyen ellentéteket is szültek a szélsőséges helyzetek és körülmények, mégis csak együtt éltük át ezt a meghatározó kalandot. Anett most is mellettem van épp, és itt van velünk Laky Zsuzsi is. Annyit mondhatok, hogy mindhárman egy munka miatt utaztunk ide, de erről majd később – árulta el Emese, majd folytatta a sort, hiszen többekkel is jó viszonyt ápol ő is és Anett is a hazatérés óta. – Kifejezetten szoros kapcsolatunk alakult ki Blankával és L.L. Juniorral, de nagyon jóban lettünk Barbival, Jollyval és Laurával is. Szóval nem „csak” a győzelmet, de néhány barátságot is köszönhetünk az Ázsia Expressznek zárta a témát Sáfrány Emese


 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek