verseny

Krausz Gábor: Valljuk be, nem tudok veszíteni

M. K.

Létrehozva: 2024.10.14. 03:00

Hétfőn este indul a Séfek Séfe hatodik évada a TV2-n, a zsűri összetétele az idei évadban is változatlan. Krausz Gábor mesélt az idei évad újdonságáról, kislányáról és Ördög Nórával való kapcsolatáról is.

Krausz Gábor, Wolf András és Vomberg Frigyes már jól összeszokott csapat, de a versenyzők is egyre határozottabb elképzelésekkel érkeznek a TV2 főzőversenyébe. Lapunk most Gáborral beszélgetett ma kezdödő hatodik évadról.

Krausz Gábor
Krausz Gábor a hatodik évadban is zsűritag lesz (Fotó: Máté Krisztián)

Lesz bonyodalom bőven

A műsor évről évre izgalmasabb és ebben az is közrejátszik, hogy mind a hárman a kezdetek óta benne vagyunk ebben a produkcióban. Nagyon jól ismerjük egymást és jól reagálunk egymás dolgaira; tudunk úgy csipkelődni, hogy a másik ne bántódjon meg. Ebbe a körbe pedig Nóri is beletartozik, hiszen régóta dolgozunk együtt. Mindezek mellett a versenyzők is évről évre felkészültebbek és sokkal tudatosabbak, mert pontosan tudják, hogy kivel állnak szemben, ezért eltökélten készülnek a versenyre.

- kezdi Gábor.

A Séf szerint az idei évad bőven tartogat meglepetéseket és fordulatokat, az egyik újdonságot például ő maga vetette fel. „Előfordult, hogy a séfekkel szerettük volna feldobni a napot, mivel egy versenynapon nagyon hasonlóak az események, ezért tavaly már kitaláltunk egymásnak nehezítéseket, például mindenkinek bele kellett építenie az ételébe valami olyan, nem odaillő alapanyagot, amit találtunk neki a hűtőben. Idén felturbóztuk a dolgot és választottunk egy-egy olyan versenyzőt, aki nem volt nagy ajándék egymásnak. Vagyis kiválasztottuk azokat a szereplőket, akikről úgy ítéltük meg, hogy hátráltatni fogják a többieket és nekik fixen benne kellett lenniük a csapatban, ez pedig rengeteg bonyodalmat okozott.”

Krausz Gábor, Ördög Nóra, Wolf András, Vomberg Frigyes
Nóri és a három séf nagyon jól kijönnek egymással (Fotó: Tv2)

Krausz Gábor és Ördög Nóra kapcsolata régre nyúlik vissza

Gábor és Nóri hosszú évek óta együtt dolgoznak és nagyon jól kijönnek egymással. „Azt gondolom, hogy ez a kötelék egy picit több mint munkakapcsolat, mert a magánéletben is találkoztunk már, voltam náluk Balatonon, főztünk közösen és Palival (Nánási Pál, Nóri férje - a szerk.) is jó viszonyban vagyunk, nagyon szeretem őket. Nagyon tisztelem Nórit és a pályafutását is, mert jól csinálja és szerintem nem sok ilyen női műsorvezető van ma Magyarországon, mint ő. Rengeteg feladatot el tud látni egyszerre és ő tényleg biztos pontja minden műsoroknak.”

A Séf hozzátette, az Ázsia Expressz forgatási szüneteiben is sokat beszélgettek, de ez mit sem változtatott azon, hogy ebben a szituációban természetesen nem lehettek barátok. „Nóri nyilván nem zökkent ki a szerepéből egyetlen másodpercre sem, nem segített nekünk és nem kivételezett velünk; sem itt, sem a Dancingben. Elképesztően profi hozzáállással végzi a munkáját, nagyra becsülöm érte. Nagyon jó vele dolgozni, a Séfek Séfében is mindig együtt bandáztunk a szünetekben, érti a humort és jól is használja.”

Krausz Gábor
Krausz Gábor: „A Séfek Séfe abszolút hazai pálya" (Fotó: TV2)

Rivaldafényből a mocsokba

Krausz Gábor számára a Séfek Séfe teljes mértékben komfortzóna, nem úgy mint a Dancing with the Stars, vagy az Ázsia Expressz.

„Egyikünk sem színész, nem tudunk szerepeket játszani. Minket tényleg az motivál, hogy sikeresek legyünk, hiszen ez nem csak egy műsor nekünk, hanem egy verseny és nyilván szeretnénk a másikat legyőzni. Az Ázsiában már bebizonyosodott, hogy nehezen tudok veszíteni, sőt, valljuk be, nem tudok veszíteni, amiből voltak problémák. A Dancing nagyon más világ, egy rózsaszín köd, kitérő egy olyan világba, ami tőlem nagyon távol áll, de így is nagyon élveztem. Az Ázsia pedig teljesen másik véglet, egy komfortzónán kívüli világ, ahová normális esetben soha nem kerülnék. 

Mindegyik én vagyok valamelyest, de összehasonlítani egymással ezeket nem igazán lehet, mégis, mintha ez lenne a közönségtől az elvárás. Holott az egyikben flitteres ruhában kell szépen előadni valamit és a néző két percnyi csillogást lát az egészből. A másikban pedig mocsokban, sárban, csótányok között kell egész nap menetelni; persze, hogy ez mást hoz ki az emberből. A Séfek Séfe viszont az én asztalom, abszolút hazai pálya.

Krausz Gábor
Krausz Gábor, Wolf András és Vomberg Frigyes az első évad óta zsűritagok a Séfek Séfe műsorában (Fotó: Tv2)

Kislánya is egyre jobban bízik az ételekben

Gábor elárulta, hogy kislánya vélhetően nem fogja nézni a Séfek Séfe műsorát, nem köti még le annyira, viszont örömmel osztotta meg velünk, hogy Hanni rengeteg újdonságot kipróbált, amire korábban nem volt példa.

Rengeteg időt töltöttünk együtt a nyáron és óriási türelemmel- magam és Anna részéről is - minden nap főztünk valamit, amibe őt is bevontam. Utána együtt ültünk le enni és most már majdnem mindig rá tudtam venni arra is, hogy legalább kóstolja meg az új dolgokat. Ahogy ez már a gyerekeknél lenni szokott, sok olyan ízzel is találkozott, ami ízlett neki, úgyhogy most sok minden változott nála szerencsére az elmúlt időszakban e tekintetben, egész jó evő lett.

Séfek Séfe hétfőtől minden hétköznap este a TV2-n!

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek