Boldogság

Kulcsár Edina nagyon élvezi a nagycsaládos életet

Cs.G.

Létrehozva: 2024.10.05. 03:00

A szépségkirálynő már közel két hónapja hozta világra G.w.M-mel közös kisfiát. Bár Kulcsár Edinának nincs sok ideje, nagyon élvezi, hogy gyerekzsivajtól hangos a ház.

Kulcsár Edina és G.w.M, azaz Varga Márk tavaly házasodott össze, majd megszületett első közös gyermekük, Amara. A szépségkirálynő idén adott életet Dion nevű kisfiuknak is, azóta a szülőkkel madarat lehet fogatni. Azonban a párnak rengeteg idejét lekötik a gyerekek, így nem szerepelnek annyit az újságok hasábjain. 

Kulcsár Edina és G.w.M
Kulcsár Edina terhessége után is bomba formában van, és nagyon boldogok G.w.M-mel a nagy családjukban (Fotó: Szabolcs László)

Kulcsár Edina élvezi a nagycsaládos életet

A család életében vannak olyan napok, amikor sokkal több lurkótól hangos a ház, hiszen kettejüknek összesen hat gyermekük van. Ilyenkor még inkább nehezebb a szülők élete, de láthatóan Edina és Márk tökéletes harmóniában tudják rendezni őket.

Bár nincs sok időm, de nagyon élvezem a nagycsaládos minden napjaimat. Rengeteg időmet lekötik a gyerekek, Márk nagyon sokat segít a munkája mellett. Büszkén mondhatom, hogy boldogok vagyunk

 – mesélte Edina, aki számíthat édesanyjára és anyósára is egyaránt.

G.w.M is ringat, fürdet, ha kell

Korábban G.w.M elárulta, hogy minden gyermekére áldásként tekint, sőt, ha otthon van boldogan segít a lurkók körül.

– De természetesen minden gyerekemre büszke vagyok, és támogatni fogom, bármilyen szakmát is választanak majd. Nem kliséből mondom, tényleg nagyon jól vagyunk, áldás a nagy család! De az biztos, hogy ennyi kicsi mellett nincs sok nyugalom. Csak akkor van csend itthon, amikor alvásidő van – viccelődött a rapper.

Azt szoktam mondani, hogy én anyuka is tudok lenni! Fürdetek, ringatok, imádom a gyerekeimet.

– De tény, hogy ebben Edina a szuperhős, nagyon ügyes! De azt gondolom, hogy attól még, mert valaki férfi, ugyanúgy gondoskodhat a gyerekeiről, nekem pedig az a legjobb érzés, ha velük lehetek. Ha elindulok valahova, telerakom az autót gyereküléssel, és mehet a bandázás! – árulta el a népszerű rapper.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek