GYÁSZ

Szívszorító fotók: Így néz ki a temetés után a magyar mulatós sztár sírja

Doris

Létrehozva: 2024.10.12. 20:30

Csütörtök délután vettek végső búcsút a tragikus hirtelenséggel elhunyt énekestől. Lagzi Laci a kispesti temetőben nyugszik.

Október 10-én, csütörtök délután vettek végső búcsút a szeptember elején elhunyt Kozelka Lászlótól. A Lagzi Laci művésznéven ismert zenészt a kispesti temetőben helyezték végső nyugalomra, a nyilvános szertartás délután fél háromkor kezdődött.

Lagzi Laci
Lagzi Laci halála megdöbbentette a zenészeket Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

A szertartás kezdetén a mulatós sztár saját számait játszották, az egybegyűltek pedig egy szál fehér rózsával búcsúztak a tragikus hirtelenséggel elhunyt muzsikustól, akinek élete volt a színpad és a szórakoztatás. A Lagzi Laci egyik nap még a színpadról szórakoztatta a közönséget, másnap pedig életveszélyes állapotban került kórházba szeptember elején. A tragédiára senki sem volt felkészülve, Lagzi Laci halála mindenkit megrázott.

20241010_Kispest_Lagzi Laci temetése_KD_MW_Bulvár (5)
Lagzi Laci temetésére a kispesti temetőben került sor (Fotó: Kovács Dávid)

A Bors munkatársa részt vett a mulatós sztár temetésén, Lagzi Laci sírja a búcsúztatót követően tele volt koszorúkkal, fehér rózsákkal, virágokkal.

20241010_Kispest_Lagzi Laci temetése_KD_MW_Bulvár (10)
Így engedték a földbe Lagzi Laci hamvait (Fotó: Kovács Dávid)
Lagzi Laci sírja tele volt koszorúkkal (Fotó: Kovács Dávid)

Galambos Lajost is megrázta Lagzi Laci halála

Lajcsi a Borsnak mesélt szomorúan miután szeptember elején elvesztette a zenésztársát, aki egyben a barátja is volt.

– Egy kitűnő barát, egy nagyszerű munkatárs, aki soha nem akart annál több lenni, mint ami valójában volt. Komoly terveink voltak, ugyanis az újonnan szervezett zenekaromnak oszlopos tagja lett volna. Múlt héten pénteken beszéltem vele, akkor állapodtunk meg a találkozásunk időpontjában. Bővítjük az élő zenekart, ő vadászkürtözik, vagyis sajnos azt kell mondanom, hogy vadászkürtözött is, ez a hangszer is fontos szerepet játszott a hangszerelésben, ami rá épült volna. Az ő személyének, jó természetének köszönhetően kevés ilyen igaz barátom van, mint ő, de nem is lesz! Szerdára terveztünk egy megbeszélést, meg tudnám mutatni, hogy még a naptáramban is fel volt jegyezve, hogy jön hozzám Laci. Ezzel egyidejűleg egy próbát is szerettünk volna tartani, sajnos ez elmaradt

– mesélte a Kozelka László halála után a Borsnak Galambos Lajos.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek