Függőség

Lékai-Kiss Ramóna megrendítő vallomása: a függőségről beszélt a TV2 sztárja

Létrehozva: 2024.10.26. 11:06

Lékai-Kiss Ramóna nem kertelt, őszintén vallott.

A TV2 műsorvezetője, Lékai-Kiss Ramóna sikert sikerre halmoz a csatornánál, hiszen a legnagyobb produkciókban láthatjuk őt, és mindenhol jeleskedik. Most egy egészen meglepő videó került ki róla az internetre, ugyanis olyan témáról beszél benne, amiről sokan egyáltalán nem mernék megosztani a véleményüket, tapasztalataikat.

Lékai-Kiss Rami hot feltöltés
Lékai-Kiss Ramóna / Fotó: Szabolcs László / hot magazin

Lékai-Kiss Ramóna a függőségről beszélt, és elárulta, hogy fiatalabb korában előfordult, hogy nem tudta, hol a határ az alkoholfogyasztásnál, de sose volt ebből gondja, nem szállt el annyira, hogy problémássá váljon a dolog – ráadásul azóta, mióta édesanya lett, szinte nem is bírja úgy az alkoholt: ha iszik, akkor is általában csak pezsgőzik.

Függő alkat tudok lenni

– mondta Lékai-Kiss Ramóna, aki bevallotta, hogy a szerencsejáték szele kicsit megcsapta őt, ugyanis volt, hogy azt érezte, hogy ha több pénz lenne a zsebében, akkor azzal is szerencsét próbálna.

A híresség szólna, ha úgy látná, hogy a környezetében valakinek problémás függősége van, de azt is hozzátette, hogy hiába szól valaki ilyenkor, hiszen addig nem lesz komoly változás, amíg a függő ember saját maga be nem látja, hogy gondja van.

Itt lehet megtekinteni a videót:

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek