Tragédia

Lesújt hír érkezett: autóbalesetben meghalt a gyönyörű szépségkirálynő

K. C.

Létrehozva: 2024.10.19. 16:30

A szépségkirálynő életét nem tudták megmenteni.

Egy horrorisztikus autóbalesetben meghalt egy volt szépségkirálynő. A szupermodell Samanta Villarreal Núñez egy kisteherautóban utazott a nővérével és egyik barátjával, amikor a sofőr elvesztette uralmát a jármű felett, és egy szakadékba zuhant.

gyertya, gyász, halálhír
Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

A horrorisztikus baleset után az autó lángba borult. A helyszínre nagy erőkkel vonultak ki a mentősök és a Vöröskereszt is. Sikerült három embert kihúzniuk a járműből. Azonban sajnálatos módon Samanta Villarreal Núñezt halottnak nyilvánították, míg a másik két utast kórházba szállították, úgy tudni még mindig ápolják őket.

Nem világos, hogy ki vezette a kisteherautót a baleset idején. Egyes helyi hírügynökségek arról számoltak be, hogy a szépségkirálynő járművét üldözték a halálos baleset előtt.

Villarreal Núñezt 2018-ban választották meg a Nuevo León államban található El Carmen település „Reina de Turismo”, azaz „turisztikai királynőjének”. Közösségi oldala szerint Samanta Hidalgóból származott, de Monterreyben élt.

Alberto Roque, a Reina Turismo Internacional vezérigazgatója így búcsúzott tőle: - Csatalkoztunk az imákhoz. A gyász, amit Samanta Núñez elvesztése okozott elhatalmasodott mindannyiunk felett. Büszkén viselte El Carment a 2018-as Reina Turismo Nuevo León állami szépségversenyen. Nincsenek szavak az ilyen fájdalomra. Szívből jövő ölelést küldünk a szeretteinek.

A balesetet a hírek szerint vizsgálják - írja a The Sun.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek