Igazság

Újra együtt L.L. Junior és Dárdai Blanka? A sztárpár elárulta, mi az igazság

N.V.N.

Létrehozva: 2024.10.04. 15:00

Az utóbbi napokban újra arról pletykáltak, kibékültek a szerelmesek. L.L. Junior és Dárdai Blanka kamera elé állt és tisztázták, jelenleg mi van közöttük.

Az énekesnő életében először beszél kamerák előtt magánéletéről, az érzéseiről és mindarról, amiről az elmúlt két éve szólt. A mögötte lévő 24 hónap sok meglepetést tartogatott számára, csakhogy nem mindig pozitív értelemben. Volt boldogság, szerelem, sok-sok tanulnivaló, még több tapasztalatszerzés. Ebben a hatalmas kavalkádban viszont róla, ki is valójában Dárdai Blanka igen kevés szó esett, pedig nap mint nap a címlapon szerepelt L.L. Junior és a közte lévő kapcsolat miatt.

L.L. Junior és Dárdai Blanka
L.L. Junior és Dárdai Blanka őszintén beszélt kapcsolatukról Fotó: Máté Krisztián

L.L. Junior és Blanka sok nehézségen ment át

Az énekesnő viharos párkapcsolata miatt nagyon sokat cikkeztek róla, ő pedig csak sodródott az árral, a róla alkotott vélemények és a viharos párkapcsolata miatt, amibe az Ázsia Expresszben is beleláthattak a nézők.

25 éves vagyok, az életem fenekestől felfordult két éve. Ahogy Laci lett a párom, felborult az egész világom, és ez idő alatt nagyon sok dologgal kellett megküzdenem. (…) 

Sok mindenen átmentünk, most utólag azt mondom, ma már mindent másképp csinálnék. Jelenleg nem vagyunk kapcsolatban, de próbálkoztunk azzal, hogy mindenki megpróbál külön gyógyulni. 

– Azért voltunk külön az interjúban is – utalt az Ázsia Expresszre –, mert rengeteg probléma éleződött ki közöttünk. A műsor után még durvábban – mondta a gyönyörű énekesnő a Mokka riportjában.

L.L. Junior
A rapper elismeri, ő is sokat hibázott Fotó: Markovics Gábor

„Mély sérüléseket okoztunk egymásnak”

Nem titok, hogy miután tavasszal befejeződtek az Ázsia Expressz forgatásai, a szerelmesek útjai úgy tűnt, végleg különváltak. Az elmúlt hónapok viszontagságaival L.L. Junior is a saját szemszögéből árulta el érzéseit, többek között azt is, mi okozta a se veled, se nélküled kapcsolatot és a rengeteg hullámvölgyet közöttük.

Exhibicionista, ambiciózus, szenvedélyes előadóművészek vagyunk. Ezt hozza a párkapcsolati mintánk is. 

– Gyors békülés, gyors harag. Letiltjuk egymást mindenhonnan, majd feloldjuk. Persze mi nyugalmat szeretnénk, de mindig ezt csináljuk. (…) Az egymás verbális vagy pszichés lelki kivéreztetéssével mély sérüléseket okoztunk egymásnak. Ebben én is hibás vagyok. Többször elvetettem a sulykot. Próbálkoztunk sokszor megmenteni – szögezte le a rapper.

Kapcsolatuk megmentésén dolgoznak

A történtekből tanulva ma már diszkrétebben kezelik a magánéletüket. A rapper augusztusban posztolt a közösségi oldalán egy közös fotót Blankával, melyből mindenki arra következtetett, szent a béke közöttük. Az énekesnő azonban azonnal cáfolta, ám a lelkét alaposan felzaklatta, hogy újra róluk szólnak a hírek.

Laci néha nagyon felelőtlenül cselekszik, pozitív és negatív értelemben is. 

– Néha fogom a fejem, mert átgondoltabbnak kellene lennie. Nem kibeszélem, mert ezt ő is tudja. (…) Nagy dózis voltunk mi egymásnak, szerintem jobb egy kicsit ezt a háttérbe szorítani – hangsúlyozta Blanka.

Elmondták, jelenleg a kapcsolatuk megmentésén dolgoznak, de ehhez szükségük van a sajtó kizárásra.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek