Új kezdet

Nem bírta tovább: Lukács Miki kamerák előtt mondta ki az igazságot Peller Annáról

Doris

Létrehozva: 2024.10.25. 13:00

A műsorvezetőre újra rátalált a szerelem, miután elvált Peller Annától. Lukács Miki most Palik Lászlóéknak mesélt az új párkapcsolatáról.

Sokáig úgy tűnt, hogy Peller Anna és Lukács Miki házassága az egyik legidillibb kapcsolat a celebvilágban. Épp ezért ért mindenkit hideg zuhanyként a válásukról érkező bejelentés tavaly márciusban. 

Lukács Miki
Lukács Miki válása után újra szerelmes (Fotó: Szabolcs László)

− El fogunk válni, mert mindenkinek így lesz a legjobb. Nagyon szeretjük egymást, de körülbelül, mint a testvérek, ami csodálatos, viszont ahhoz még fiatalok vagyunk, hogy így éljük le az életünket vallotta be Peller Anna. − Az elmúlt két évben próbáltunk ezen túllendülni, jártunk párterápiára, sokat beszélgettünk, gondolkodtunk vette át a szót Lukács Miki. 

És arra jutottunk, hogy soha nem akarjuk egymást elveszíteni, és ezért azt gondoljuk, hogy ez a legjobb, amit most tehetünk

fűzte hozzá a színésznő-műsorvezető a közös bejelentésükkor.

Lukács Miki újra boldog a válás után

Azóta bizony sok víz lefolyt a Dunán, különösen ami Lukács Miki szerelmi életét illeti. A műsorvezető ugyanis ismét szerelmes, mi több, apai örömök elé néz. És ennek a legjobban a volt feleség, Peller Anna örül! Lukács Miki a Palikék világa Ilyen az élet című műsorában mesélt erről az érzelmileg meglehetősen intenzív időszakról. Kiderült, Lukács Miki barátnője öt hónappal azután esett teherbe, hogy összejöttek.

Viszonylag sok mindent megéltünk és átéltünk együtt, mert nagyon intenzív volt a kapcsolatunk eleje egészen az áldott állapotba való kerülésig, ami igen, öt hónapot jelentett. Tényleg mondhatjuk, hogy hamar, de igazából aminek ki kellett derülnie 5 hónap alatt, az szerintem mind kiderült.

 Az ember a kor előrehaladtával, ha túl van egy hosszú házasságon, van már gyermeke, és túl van sok kapcsolaton, csomó munkahelyen és akár egy életközepi válságon, akkor tök érdekes, hogy viszonylag könnyen el tudja dönteni, hogy akivel éppen találkozik, azzal érdemes-e építeni kapcsolatot, érdemes-e belefektetni az energiát, szeretetet és egy csomó odaadást, türelmet, és építeni tovább ezt a kapcsolatot vagy nem. Mind a ketten viszonylag gyorsan el tudtuk dönteni, hogy igen, érdemes építeni, hogy van a másikban ráció − mesélte boldogan Miki, akinek életében egy kissé bizarr helyzet állt fent. Új kapcsolata kezdetén ugyanis egy házban élt a műsorvezető, Lukács Miki új párja, Peller Anna és a Mikivel közös lányuk, Annabella. Mondanunk sem kell, hogy kellő érzelmi intelligencia, sőt, talán egy egyedi világnézet is kell ahhoz, hogy ezt a szituációt békésen lehessen kezelni.

A szerelmesek azóta persze kiköltöztek a közös házból és az összebútorozás is folyamatban van.

− Éppen most egy összeköltözési szakaszban vagyunk, ami szintén egy tök jó dolog. Megdolgoztunk mind a ketten a kapcsolatunkért. 10 hónapja vagyunk együtt… Gyorsan jött a baba, de ez nem feltétlenül baj. Azt gondolom, bár ő 32 esztendős, de a koránál jóval előrébb tart, a korabeli emberek, hölgyek vagy akár fiúk gondolkodásmódjánál is jóval érettebb vagy tapasztaltabb fogalmazott a műsorvezető.

Lukács Miki kimondta: Ilyen a kapcsolata Peller Annával

Lukács Miki és Peller Anna még 2009-ben házasodtak össze, kislányuk, Annabella 2013 novemberében jött a világra. Bár a kapcsolatukat korábban jellemző tűz már kialudt, még mindig szeretik egymást.

A mi kapcsolatunk átalakult, transzformálódott egy nem is baráti, hanem inkább egy testvéri szeretetté

árulta el Lukács Miki.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek