nahát

Új szakmát kezd el Lukács Miklós

Cs.G.

Létrehozva: 2024.10.10. 20:47

A műsorvezetőnek rengeteg energiája és terve van az őszi hónapokra. Lukács Miklós elárulta, hogy új szakmát szeretne kitanulni mielőtt megérkezik szerelmével közös gyermekük.

Lukács Miklós mindig tele van energiával és vidámsággal, ami nem meglepő, hiszen párjával hamarosan szülők lesznek. A színész-műsorvezetőnek azonban rengeteg tervét szeretné megvalósítani még a baba érkezése előtt. Lukács Miki azt is szeretné megmutatni majd, hogy 46 évesen a Farm VIP műsorában is megállja a helyét.

Lukács Miklós
Lukács Miklós kiegyensúlyozott életet él (Fotó: Szabolcs László)

Októberben van a születésnapom, de nem igazán szeretem ünnepelni. Arra emlékeztet, hogy közelebb vagyok a ponthoz, amikor ismét fogatlan leszek és pelenkázni kell – kezdte a műsorvezető a tőle megszokott humorral. – De fitt vagyok, majdnem 46 évesen is jól érzem magam a bőrömben – mondta mosolyogva Miklós.

Lukács Miklós új szakmát tanul

A színész-műsorvezető azt is elárulta a Borsnak, hogy nemrég elkezdett egy coach tanfolyamot, aminek köszönhetően egyéni és párkapcsolati kérdésekben tud majd irányt mutatni. 

Van egy olyan "tehetségem", hogy nagyon gyorsan rá tudok hangolódni mások érzéseire. Talán ez annak köszönhető, hogy már gyerekkoromban is sok iskolába jártam, sok emberrel beszéltem az életem során, valamint sokat köszönhetek a szüleimnek, és a fantasztikus gyerekkoromnak. Így olyan kérdésekkel tudom segíteni az embereket, amiben ráismernek arra, hogy milyen a jó gyerek szülő viszony, miként kell jó kapcsolatban maradni akár egy válás után

 – mesélte Lukács Miklós, aki hozzátette, hogy számára ez egy olyan hobbi, amivel saját magát is megismeri, és segíthet másoknak.

„Nagyon várjuk Alexával a picit”

A nyáron szinte felrobbantotta az internetet, hogy Miklósnak új párja van, akivel már első közös gyermeküket várják. Bár a műsorvezető nem szeretett volna sokat elárulni, de kivételesen pár mondatban mesélt a babavárásról.

Már nagyon várjuk Alexával a picit, vidáman boldogan! Annabella is nagyon izgatott a testvére érkezésével kapcsolatban. De még van időnk, addig még sokat kell dolgoznunk – árulta el röviden a színész.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek