Elhatározás

Eldöntötte a magyar műsorvezető: nem vállal több gyermeket

Dráviczki Ákos

Létrehozva: 2024.10.28. 07:00

Szereti megőrizni a privát szféráját, ritkán ad interjút a magánéletéről. Mák Kata a hot! magazinnal kivételt tett, és – legalábbis szóban – bepillantást engedett a családjuk kulisszái mögé.

A műsorvezető édesapja még Mák Kata születése előtt elhatározta, hogy a Virág keresztnév lesz a megfelelő a számára, de az édesanyja közbenjárására beillesztették a Katát is, így lett végül Mák Kata Virág. Ezek után felmerül, hogy az azóta édesanyává cseperedett egykori „mák­vi­rág” hogyan választott nevet a saját gyermekeinek.

hot magazin feltöltés mák kata
Kétgyerekes anyuka Mák Kata, a Szerencse Szombat műsorvezetője – Fotó: archív / hot magazin

A véletlen műve, hogy a Noelt választottuk. Még nem tudtuk a születendő gyermekünk nemét, amikor egy hajnalon – 4-5 óra körülfelébredtem, és csak egy név járt a fejemben. Nem kötődött hozzá álom, sőt előzőleg még nem is beszélgettünk nevekről. Reggel mondtam a páromnak, hogy ez annyira sorsszerű, hogy el is döntötte a kérdést – mesélt az első gyermeke születéséről a műsorvezető a hot! magazinnak. Mindez tehát még akkor történt, amikor Mák Kata terhes lett Noellel, később aztán ismét gyermeket vártak a párjával.

Mák Kata párja döntötte el, hogy hívják a lányukat

Mák Kata párja, aki nem szakmabeli, beleegyezett – cserébe az ő ötlete volt a kislányuk születésekor a Nelli név.

Rábíztam a páromra a következő választást, de azért egyeztettünk róla – mosolygott Kata.

Harmadjára már valószínűleg nem kell döntést hozniuk erről, aminek megvan az oka.

Jó lenne nagy család, de úgy gondolom, hogy az élet már máshogy hozta. A „késői” gyerekvállalók táborát erősítem, a korom miatt már rizikós és nagyobb felelősség lenne további gyermekek érkezése. Szeretném minél tovább követni a gyermekeimet a felnőtté válás útján, majd aktívan részt venni az unokák életében – árulta el Kata.

Amikor Kata hétvégén dolgozik, a gyermekek az édesapjukkal vannak otthon, és olykor megnézik anyát a tévében, de hétköznap nem egyszerű menedzselni a gyerekek életét.

Mindenkinek megvannak a maga feladatai, beleértve a nagyszülőket is. Bár az én szüleim vidéken laknak, távol tőlünk, kapunk segítséget – mesélte a Szerencse Szombat műsorvezetője.

Másfajta szerencse

Kata azt mondja, bár a nevében hordja a mázlit, még sosem hullott nagyobb összeg az ölébe, utazás, tárgynyeremények sem gazdagították.

– Más szempontból szerencsésnek tartom magam, hiszen megkaptam az élettől azokat a kedvező lehetőségeket, amelyekkel képes voltam élni, és hosszú távon profitálni belőlük – mondta a Dunán látható Szerencse Szombat háziasszonya, a Petőfi Rádió műsorvezetője.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek