Borzasztó körülmények

Patkányokkal teli lakásban élt a magyar luxusfeleség tinilánya

Niki

Létrehozva: 2024.10.04. 13:00

Yvonne Dederick lánya elárulta, borzasztó körülmények között kellett élnie, amikor elköltözött otthonról. Sokan nem tudják, hogy Mardoll hány éves volt, amikor Amerikába ment, pedig szinte még gyerekként, 17 évesen költözött egyedül New Yorkba . Most azt is elárulta, hogy első otthona nem is állhatott volna távolabb a luxustól.

Yvonne Dederick lányát senkinek sem kell bemutatni, ugyanis Catherine Dederick Mardoll néven rapperként szerezett magának hírnevet, míg az édesanyját legtöbben csak luxusfeleségként ismerik. A szókimondó énekesnőről sokan úgy gondolják, hogy az egész eddigi életét luxusban élte, ám most kiderült, ez nagyon nem így van, hiszen a jómódú gyerekkor után Mardoll egyedül költözött New Yorkba mindössze 17 évesen, ahol mint kiderült, gusztustalan körülmények között kellett élnie. Mardoll interjúban mesélt őszintén az amerikai életéről.

Mardoll
Mindig nagy kérdés, hogy a félig magyar, félig amerikai Mardoll hol lakik: most New York-i életéről vallott kendőzetlenül  Fotó: Nagy Norbert

Mardoll szülei révén félig magyar, félig pedig amerikai, és bár itt született, tinédzserként New Yorkba indult az amerikai álmot kergetni. Azonban hamar rájött, hogy az élet cseppet sem olyan az Egyesült Államokban, mint amit megszokott.

Amikor kiköltöztem New York-ba, az nagyon más világ volt. Azért is, mert sokkal nagyobb a hely, több az ember és persze veszélyesebb is egy 158 centis 17 évesnek. Az első évben nagyon gyorsan felnőttem, mert rájöttem, hogy nem szabad ilyen naivnak lenni és mindenkinek elhinni, hogy jót akar nekem. Nagyon sok pofont kaptam, például kihasználtak anyagilag, voltak pasik, akik azt mondták, hogy szeretnek, de nem úgy volt

– mesélte az énekesnő a Ki vagy te valójában? podcastben.

– Meg persze ott volt a veszély is, hogy nem volt a legjobb ötlet csak úgy elmenni bulizni, mert ott tényleg nagyon rossz dolgok történhetnek, persze itt is megeshet, de ott ez még durvább. Voltak olyan esték, amik után csoda, hogy még élek – tette még hozzá.

Mardollra még a plafon is rászakadt

A rapper azt is elárulta, hogy ugyan eleinte kollégiumban lakott, de nem sokkal később albérletbe költözött egy barátnőjével, ahol embertelen körülmények között kellett élniük.

Egyedül költöztem ki 17 évesen, mert egy ilyen filmes és színészeti suliba jártam. Az első évben ott is laktam, aztán nagyon jóban lettem egy lánnyal, akivel össze is költöztünk az első lakásunkba. Az gyakorlatilag egy cipősdoboz volt, tele patkányokkal, gusztustalan. De imádtuk, mert az volt az első, hogy azt érezhettük, hogy felnőttek vagyunk. A 17. emeleten laktunk és olyan is volt, hogy egyszer, amikor nagyon esett az eső, rám szakadt az egész plafon

– vallotta be nevetve.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek