MEGASZTÁR

Pánikbeteg barátját ütötte ki a Megasztár döntőse

Buster

Létrehozva: 2024.10.28. 03:00

Barátság ide vagy oda, a két tehetséges énekes számára eljött a pillanat, amikor kettejük közül csak egyikük számára nyílt meg a kapu a TV2 tehetségkutatójának élő show-ja felé. A Megasztárnak ezen a kapuján most az extrovertált rocker, Dénes Dávid léphetett be, ami Tibi számára a véget jelentette.

Két elszánt és tehetséges énekes számára aligha lehet nagyobb és izgalmasabb kitörési lehetőséget találni, mint a 12 ínséges év után visszatérő Megasztár. De mi történik akkor, ha a döntők előtti utolsó megmérettetésen két barát találkozik össze úgy, hogy tudják, csak egyikük számára válik valósággá az álom? Nos, erre a kérdésre Dénes Dávid és Gulyás Tibor már tudják a választ, hiszen a vasárnapi adásban ők ketten nemcsak barátként, de párbajellenfélként is léptek a Megasztár zsűrije elé. Dénes Dávid magabiztos fölénnyel hozta a tőle megszokott „őrült” profizmust, amivel a gyönyörű és ritka hangszínnel megáldott Tibi nem is igazán tudta tartani a lépést, így a döntés hamar és egyöntetűen született meg kettejük sorsát illetően.

Megasztár
Dénes Dávid a Megasztár döntőse (Fotó: TV2)

„Fogalmunk sem volt róla, hogy a másik is jelentkezett a Megasztárba”

A Bors megkereste a párbajgyőztes Dénes Dávidot, aki mesélt az „ellenfeléhez” fűződő baráti viszonyáról és persze arról is, hogy milyen most kettejük kapcsolata.

Bár úgy tűnhetett, mintha együtt határoztuk volna el Tibivel, hogy idén belevágunk a Megasztárba, valójában egyikünknek sem volt fogalma róla, hogy a másik is jelentkezett. Tény, hogy régóta ismerjük egymást, de inkább csak amolyan haverok voltunk és időnként, vagy inkább viszonylag gyakran összefutottunk különböző eseményeken. 

Ennek ellenére amikor találkoztunk a válogatón, nagyon örültünk egymásnak, hiszen ez a találkozás adott valamiféle otthonosság érzést, amire mindkettőnknek nagy szüksége volt

kezdte lapunknak a Megasztár biztos döntőse, aki tudott a későbbi párbajellenfele pánikbetegségéről, és igyekezett is tartani a lelket Tibiben már azelőtt is, hogy éppen egymás ellenfeleiként léptek a Megasztár ítészei elé.

Megasztár
Gulyás Tibor pánikbetegsége ellenére is kipróbálta magát a Megasztárban (Fotó: TV2)

„A felkészülés során támogattuk egymást”

Tisztában voltam vele, hogy Tibi pánikbetegséggel küzd, hiszen amikor találkoztunk, elmesélte, hogy harcol ezzel a betegséggel és éppen próbál felállni belőle. 

Ugyanakkor abban is megállapodtunk, hogy mindketten kizárjuk nemcsak ezt a problémáját, de azt a tényt is, hogy mi barátokként váltunk egymás ellenfelévé a Megasztárban.

Persze a felkészülések során támogattuk egymást, de biztos vagyok abban is, hogy ő is és én is ugyanígy tettünk volna, ha történetesen mást kapunk párbajellenfélnek. Nyilván a kettőnk közötti kommunikációt nagyban segítette, hogy eleve jóban vagyunk, és biztosan számára is jobb volt, hogy nem egy idegen próbálta őt nyugtatni, amikor küzdöttünk a dal szövegével idézte fel a „baráti párbaj” előtti napokat Dénes Dávid, aki nagyon sokra tartja barátja énektudását, de nem tagadja, érezte, hogy ő az, aki kettejük közül lélekben is készen állt arra, ami mostantól vár rá.

Megasztár
"Baráti tűz" a Megasztár 2024-es szinpadán (Fotó: TV2)

„Benne volt a pakliban, hogy a Megasztár zsűrije Tibit engedi tovább”

Mire a Megasztár zsűrije elé léptünk a közös produkciónkkal, már négy óra eltelt az utolsó próbánk óta, és utol ért minket a teljes alváshiány, amivel szerintem minden versenyző küzdött már addigra. Szerintem én is rontottam, de nem is tudom pontosan, mert akkorra már totál nem voltam önmagam. Ugyanakkor ott munkált bennem az az elv, amit régóta vallok, vagyis, hogy azért állok fel egy színpadra, hogy ott a legjobbat nyújtsam és a legjobb legyek, és éreztem is, hogyha nem is a legjobb, de jobb voltam az adott pillanatban. Ennek ellenére is benne volt a pakliban, hogy a Megasztár zsűrije Tibit engedi tovább, hiszen tény, hogy ő jóval régebben énekel, mint én és stabilabb is a tudása, mint az enyém.

 Ha egy évvel korábban indult volna újra a műsor, most valószínű, vele beszélgetnél, mint biztos döntős, hiszen akkor éppen fogalmam sem volt, hogy mit akarok az élettől, és merre tartok

ismerte be Dénes Dávid, aki a középdöntő óta már többször is beszélt a pánikbetegséggel küzdő barátjával.

Személyesen még nem volt módunk találkozni a párbajunk óta, de pár nappal később telefonon beszéltünk. Nem volt mit tisztáznunk, hiszen már jó előre megbeszéltük, hogy a helyén kezeljük bármi is történjen. Jó szájízzel tettük le a telefont, hiszen Tibi egy nagyon intelligens srác, aki tisztában van a képességeivel, így nem töri meg egy kudarc, ami ez esetben nem is igazán nevezhető annak fogalmazott Dénes Dávid, aki mostantól gőzerővel készül a Megasztár november 12-i első élő show-jára.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek