ISTENI

Ezt hallanod kell: lelkész vette le a lábáról a Megasztár zsűrijét

mkb

Létrehozva: 2024.10.14. 08:00

Módosítva: 2024.10.14. 09:03

Bódi József lelkipásztorként dolgozik, ám énekesi babérokra is vágyik. A Megasztár zsűrijét egyszerre zavarta össze és nyűgözte le produkciójával.

A Megasztár 7. évadában a legkülönbözőbb emberek próbálják ki magukat a színpadon. Mondhatnánk, hogy a zsűri lassan már semmin sem lepődik meg, de ez nem így van. Egy lelkipásztor állt eléjük, akitől leesett az álluk…

megasztár bódi józsef
A Megasztár zsűri 2024-ben már több meglepő produkciónak fül- és szemtanúja volt, ilyen volt Bódi József lelkipásztor előadása is (Fotó: TV2)

Börtönlelkész voltam, ami gyerekkori álmom volt”

Bódi József a Szabadkeresztény Egyház lelkipásztora, aki az istentiszteletekbe mindig beépíti a zenét, ez különösen így volt, amikor börtönlelkész volt. Az öttagú zsűri teljesen elképedt a hivatását hallva, majd még jobban leesett az álluk, mikor meghallották, milyen ösztönös tehetséggel énekelte el Charlie Jég dupla whiskyvel című örökzöldjét. Öt igennel jutott tovább József, aki a Borsnak most elárulta:

A feleségem biztatására indultam a Megasztárban. Őszintén szólva, nem igazán akartam elmenni a meghallgatásra, gondoltam, így, hogy 40 éves elmúltam, ez már nem az én asztalom… – szerénykedett a versenyző, aki a műsorbeli sikereken felbátorodva egyre jobban vágyik rá, hogyha nem is főállásban, de énekes legyen. A lelkipásztorkodásról természetesen nem mondana le.

A covid előtt börtönlelkész voltam, ami gyerekkori álmom volt. 

– 12 évesen átadtam az életemet Jézus Krisztusnak, és feladatomnak éreztem az elítélteken, rossz megítélésű embereken segíteni. Dicsőség Istennek, hogy meg tudta ezt valósítani nekem. Tudom, ha egy roma férfi egy börtönben „vendégeskedik”, az általában nem azért van, mert lelkész – ismerte el József mosolyogva.

Én tisztességes zenész családból származom, börtönt vagy bíróságot csak akkor láttunk, ha elsétáltunk mellette. De ahogy mondtam, fiatal korom óta célom, hogy kiszolgáltatott embereket szolgáljak. 

Remélem, hogy a műsor hoz annyi népszerűséget, hogy ezt a szolgálatot országos szinten is végezhessem majd a különböző büntetésvégrehajtási intézményekben.

Megasztár
Megasztár 2024: Bódi József nagy show-t csinált a színpadon (Fotó: TV2)

Nemes célra használná a Megasztár hozta hírnevet

Addig is, az énekes-jelölt Kunszentmiklóson tart istentiszteleteket a hívőknek: hirdeti az evangéliumot, Bibliát olvas, és persze énekel. 
Nem úgy mondom, hogy a hit az életem része, hanem maga az életem. Csoda szép családom van, a feleségemmel 15 éve házasodtunk össze, két gyermekünk van, Joakim Júda és Ráhel. A mindennapjaink része az ima, a bibliaolvasás, a közösségi oldalamon pedig napi szinten osztok meg bátorító igéket… A vallás és a család mellett pedig a legfontosabb az életemben a zene, amivel mindenképpen szeretnék még foglalkozni – zárta gondolatait József.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek