Tervek

Varga Viktor biztatta exbarátnőjét a Megasztárra: "Korábban soha senki nem hallott énekelni"

mkb

Létrehozva: 2024.10.21. 03:00

Zsembera Liliána is szerencsét próbált a népszerű tehetségkutatóban. A Megasztár zsűrijét meggyőzte Varga Viktor táncművész volt szerelme.

Ismerős arc bukkant fel a Megasztár 7. évadának válogatóján. Zsembera Liliána a Madách Színház táncművésze, korábban pedig egy showműsorban is feltűnt: akkori párjával, a polihisztor énekes Varga Viktorral megnyerték a Párharc című párkapcsolati realityt. Liliána most a Borsnak mesélt arról, miért indult a versenyben.

varg viktor zsembera liliána megasztár
Varga Viktor volt barátnője tűnt fel a Megasztárban. Többek között Viktor ösztönözte az éneklésre, a szakítás ellenére máig jóban vannak (Fotó: Nagy Zoltán)

Varga Viktor exe énekesi babárokra tör a Megasztárban

Te kicsit ismerős vagy nekem, és nem kell rosszra gondolni – viccelődött Marics Peti, mikor Liliána színpadra lépett.

Sejtem, hogy honnan. Varga Viktor mond valamit? Neki vagyok a volt barátnője… jelenleg volt barátnője – fogalmazott a csinos lány, aki már több szakításon és nagy egymásra találáson van túl az extravagáns előadóval. A műsorban az énekesnő-jelölt Liliána apró sortba bújtatott, végtelen hosszú lábaival látványos koreográfiát mellékelt a produkciójához, és persze hangja is meggyőzte a zsűrit, így négy igennel jutott tovább.

Nem kellett nagyon biztatni, rugdosni, hogy jelentkezzek a Megasztárba – mesélte Lili vidáman a Borsnak. – Két-három éve már, hogy énekléssel foglalkozom, heti szinten járok énektanárhoz. Nagy mérföldkő számomra, hogy a versenyben színpadra álltam, korábban ugyanis soha senki nem hallott énekelni. Otthon is csak akkor énekelgettem, amikor a szüleim nem voltak a közelben. Azóta jó visszajelzéseket kapok, legalábbis nem mondták, hogy egy rettenet lennék – viccelődött a csinos lány.

A céljaim között van, hogy musical-szerepet kapjak: kipróbálnám magam zenés-táncos darabokban, és szólókarrierre is vágyom

– sorolta céljait Liliána, akinek táncművész lévén azért nem idegen terep a színpadi lét.

„Jelenleg nem működhetne köztünk egy párkapcsolat"

Liliána elárulta, jelenleg szingli, de imádott kutyusa remek társ:

Nemrég lett egy részmunkaidős állásom egy konditeremben, amit nagyon élvezek! Emellett tanítok és fellépéseim vannak. A maradék szabadidőmet pedig a kutyusommal töltöm, nagyon hálás vagyok neki azért, hogy az életem része, sok nehéz időszakon segített át – fogalmazott a táncművész.

Varga Viktorral való kapcsolatáról is vallott:

Viktorral most nem vagyunk együtt, de jóban maradtunk, sokszor beszélünk. Meghagytam neki, hogy ha már ő a férfi, keressen ő, és ír is gyakran. 

Jelenleg nem működhetne köztünk egy párkapcsolat, hiszen ő nem hisz a monogámiában, ezt nekem nehéz elfogadni. Felismertük, hogy miért harcoljunk olyasmiért, ami nem megy.

De szeretjük egymást, és nagyon fontos része az életemnek. Sokat tanultam tőle nyitottságról, arról, hogy merjek másokkal és mások előtt beszélni, az éneklésben is segített – tette hozzá Liliána.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek