Királyi család

Nem sok maradt hátra a királyi családnak: Meghan Markle mindenkit tönkre tehet

B. V.

Létrehozva: 2024.10.22. 15:30

A sussexi hercegné saját naplójára alapozva készíthetné el az irományt.

Egy királyi szakértő elárulta, ha Meghan bosszút szeretne állni a brit monarchián, akkor ahhoz van egy titkos fegyver a kezében, egy napló. Márpedig, mint tudjuk, nem ez lenne a sussexi hercegi pár esetében az első, hogy valaki a múltra hivatkozva könyvet jelentetne meg naprórészletek alapján. De ott van még Harry és Meghan bombainterjúja Oprah Winfrey-vel is, vagy akár a Netflix-sorozatuk, amivel mind lejáratták a királyi családot. De ezekben is inkább Harry beszélt. Így Meghan naplójának tartalma egyelőre még mindig titok.

Meghan Markle 2024
Komoly fegyver van a kezében a királyi család ellen. Fotó: CraSH / Northfoto

Erre a tényre azok után került fény, hogy a hercegné elhintette, lehet, hogy férje nyomdokaiba fog lépni és saját életrajzi könyvet ír. Jennie Bond királyi szakértő szerint ez csak egyet jelenthet: bosszút. 

A napló komoly fegyver számára a zsebében, amit bármikor felhasználhat, ha revansot akar venni. De eddig büszkeséggel és diszkrécióval viselkedett mindig és nem árult el igazán semmit. Ez pedig arra utal, hogy előre néz, szeretne haladni az életével és nem a múltra fókuszálni. Úgyhogy, nem hiszem, hogy komolyan aggódni kellene ez miatt 

- jelentette ki Jennie Bond.

Hiába a szakértő véleménye, ha egyszer Meghan úgy dönt, kiteregeti a szennyest, akkor azt minden gond nélkül megteheti, ugyanis egy korábbi interjúja során elárulta, hogy amikor Harry és ő 2020-ban hátrahagyta a monarchiát, akkor nem irattak vele alá titoktartási szerződést arról, mit is történt a Buckingham-palota zárt kapui mögött. Így naplóját, amit egykori brit otthonukban a Frogmore Cottage-ben írt bármikor felhasználhatja, írja a Mirrror.

Így vélekedik erről Roya Nikkhah királyi író is: 

Annyiszor említette ezt az elmúlt egy-két évben, hogy ez már igazán arra utal, hogy Meghan saját önéletrajzi könyvet írhat.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek