Szerelem

Megható történet: Katalin hercegné megmentette Vilmos életét

B. V.

Létrehozva: 2024.10.05. 10:30

A walesi hercegné hatalmas változást hozott a herceg életébe minden fronton.

A királyi család rajongói közül mindenki ismeri Katalin és Vilmos szerelmi történetét. Azt, hogy a házasok az egyetem alatt szerettek egymásba, majd egy rövid szakítás követően örök hűséget fogadtak egymásnak. Három gyermekük született: György, Sarolta és Lajos. Azzal azonban kevesen vannak képben, hogy valójában a walesi hercegné megmentette férje életét az ő sanyarú, diszfunkcionális gyerekkora után.

Így mentette meg Katalin a férje életét. Fotó: Northfoto / hot magazin

Erről Angela Levin királyi író mesélt kiemelve, Vilmos herceg élete azok után került mélypontra, hogy Diana elhunyt. A szakértő azonban úgy véli, hogy Katalin nem csak ebből rángatta ki kedvesét, hanem a királyi munkáiban is rendkívüli támasza. Segített rájönni ki is ő igazán.

Igazán bátorította őt, ahogy csak tudta. Boldogságot hozott az egész életébe. Segített neki az életében rálelni a fontos és értékes dolgokra. Bemutatta őt a családjának, hogy megmutassa, milyen időt tölteni, apa és férj lenni egy normálisan működő családon belül 

- jelentette ki Levin utalva arra, hogy a hercegné egy olyan közegben nőtt fel, ahol a rokonok közel álltak egymáshoz. Vilmos pedig olyan jól beilleszkedett a Middletonok közé, hogy Katalin anyja és apja, Carole és Michael szinte fogadott fiúkként tekintentenek a jelenlegi trónörökösre. 

Erről már Duncan Larcombe szintén királyi író és kommentátor mesélt:

Vilmos és Katalin kapcsolatát igazán megerősítette az, hogy Katalin milyen családból származik. A szoros családi kötelékből ugyanis nem jutott sok Vilmosnak pláne édesanyja halála óta. Így tehát természetes, hogy Carole és Micheal ott segítenek nekik és támogatják őt, ahol és ahogy csak tudják. 

A walesi hercegi pár 2001-ben találkozott először a Szent András Egyetemen, ahol volt egy közös kurzusok és lakhelyük is közel volt egymáshoz. Köztudott, hogy a hercegné akkoriban jótékonyságból divatbemutatókon is szerepelt és ez volt az, ami a fiatal Vilmost igazán lenyűgözte. Továbbá az, hogy sok lánnyal ellentétben Katalin nem üldözte őt, írja a Mirror.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek