Főszerep

Michele Morrone, Anthony Hopkins oldalán kapott főszerepet Maserati-testvérek életrajzi filmjében

Bors

Létrehozva: 2024.10.22. 16:55

Michele Morrone, akit a 365 nap filmek sztárjaként ismerhettünk meg, újabb izgalmas szerepben tűnik fel.

Ezúttal a kétszeres Oscar-díjas Anthony Hopkinsszal játszik együtt a Maserati: The Brothers című életrajzi filmben, amely a híres Maserati testvérek életét és autóipari karrierjét dolgozza fel. Morrone Alfieri Maseratikarakterét kelti életre, aki testvéreivel közösen alapította meg a híres olasz luxusautó márkát 1914-ben.

Michele Morrone Fotó: AFP

A film rendezője Bobby Moresco, aki korábban a Lamborghini: The Man Behind the Legend című filmet is készítette, és ezúttal is egy izgalmas, autóversenyekkel és testvéri küzdelmekkel teli történetet hoz a vászonra. Anthony Hopkins a Maserati testvérek egyik olasz pénzügyi támogatóját alakítja.

A forgatások Olaszországban, Bologna városában zajlanak, amely a Maserati márka bölcsője. Az alkotás nem csupán az autógyártó család felemelkedését mutatja be, hanem azt is, hogy milyen emberi drámák és küzdelmek álltak a sikerük mögött. Morrone és Hopkins szereposztása önmagában is garantálja, hogy a film izgalmas és érzelmekben gazdag lesz.

Ez a szerep egy újabb mérföldkő lehet Morrone számára, aki Anthony Hopkins oldalán bizonyíthatja, hogy nemcsak a HELL reklámarcaként, de komolyabb drámai szerepekben is megállja a helyét. A Maserati: The Brothers premierjét 2025-re tervezik, és már most hatalmas várakozás övezi az autóipar rajongói és a filmtörténet szerelmesei körében.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek