Sorozat

Ezen a héten senki ne utazzon el, mert minden este képernyőn a S.E.R.E.G.!

Bors

Létrehozva: 2024.10.28. 15:19

A straeming platformok sorozatmaratonokat ígérnek, a csatornák hetente csábítják a nézőket képernyők elé, a TV2 viszont meghúzza a váratlant: új nézői formátum debütál. Ez a napi binge-watching, azaz minden este S.E.R.E.G.!

Akik a november 11. – i hétre foglaltak utat, azok most cseréljenek repülőjegyet, akiknek nincs tévéjük, azok számára eljött az idő, hogy gazdagodjanak eggyel, és akik úgy érzik, hogy itt az ideje összeköltözni a párjukkal, azok is bátran időzítsék erre az időszakra, mert emellett a sorozat mellett biztosan megél a kapcsolat próbája is.

Fotó: Megafilm Service/Mihályi Szilvia

Egy hét, egy évad - igazi sorozatflow élményt kínál a TV2-n a S.E.R.E.G., amely november 11-én, hétfőn robban a képernyőn. A nézőknek nem kell hosszan várniuk az egymást követő epizódokra, ugyanis minden este találkozhatnak Győrbíró Zsolt történetével, egészen a pénteken kicsúcsosodó dupla fináléig.

A héten végre kiderül, hogyan boldogul egy öthetes alapkiképzés alatt a szigorú Győrbíró alezredes komolytalan egyetemista fia, Marci, aki akarata ellenére a seregben találja magát; hogyan fogadja a katonafeleség Petra, hogy férje újfent kockára tenné az életét egy misszióban; valamint hogy mi történt az öt évvel ezelőtti küldetésben, amiért Győrbíró alezredes bármi áron vissza akar menni Irakba, miközben a felettese, Horváth ezredes minden eszközt bevet, hogy megakadályozza ebben.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek