Összeomlás

Könnyek közt beszélt a kisfiáról Molnár Gusztáv: Rettenetesen és nagyon fáj!

Zs.

Létrehozva: 2024.10.02. 16:00

A súlyos alkoholproblémákkal küzdő zenész tegnap ismét bevonult az elvonóra, hogy megint megküzdjön a démonjaival. Molnár Gusztáv előtte egy őszinte interjút adott, ahol többek között sírva mondta el, hogy a fiával szóba sem állhat.

Molnár Gusztáv megindító őszinteséggel beszélt a bevonulása előtt pár órával arról, hogy megint milyen mélyre került lelkileg. Az egykoron ünnepelt színész az elmúlt hónapokban napi két liter töményet öntött magába, amitől – nem meglepő módon – rendszeresen elvesztette az eszméletét is. Molnár Gusztáv azt mondta, hogy még mindig úgy érzi, hogy van remény arra, hogy le tudja tenni az italt, hiszen a legutóbbi összeomlásához képest most sokkal jobb mentális állapotban van, van egy szerelme, aki kint várja, barátai és jóakarói is, akik hisznek benne. A színész szerint jó tükör volt az, hogy nyilvánosságra kerültek róla azok a bizonyos fotók, amelyeken fényes nappal, az utcán fetreng öntudatlan állapotban, hiszen ez kellett neki ahhoz, hogy megint szembe tudjon nézni önmagával.

Molnár Gusztáv
Molnár Gusztáv ismét mélypontra jutott az alkohol miatt (Fotó: Szabolcs László)

A színész arról is mesélt, hogy az első nagy összeomlásához képest most jobbak az esélyei a gyógyulásra, ennek viszont egy feltétele van: elsősorban saját magával kellene kibékülnie. Molnár a riporternek elmesélte, az alkoholista édesanyjáról az az első emléke, hogy a nő zokog, amiért megszülte őt… ő pedig 5 évesen, pici gyerekként nem győzött bocsánatot kérni azért, amiért megszületett.

Molnár Gusztáv gyereke

A színész szavain érezni lehetett, hogy nagyon labilis érzelmi állapotban van, egyszer megemlített például, hogy abban sem biztos, hogy élni akar, hiszen nem sok értelmét látja. A riporterrel való beszélgetés legmegindítóbb pillanata mégis az volt, amikor szembesítették a színészt azzal, hogyha neki ilyen rossz gyerekkora volt, akkor mégis miért nem látja be, hogy ő jelenleg ugyanezt csinálja a saját gyermekével. A kérdésre, hogy mit tud arról, hogy a kisfia mit szól hozzá, hogy az apukája megint a padlón van? A színész sírva válaszolt: 

Molnár Gusztáv
Molnár Gusztáv ugyanazt teszi a gyermekével, mint amit vele tett az alkoholista édesanyja (Fotó: Mediaworks archív)

Nem beszélhetek vele ugye... nyilván rettenetesen és nagyon fáj. Nagyon sok dolog nagyon fáj az életemben… Így nőttem fel én is, és ugyanezt teszem a saját fiammal.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek