Családegyesítés

Most érkezett: Harry herceg és Meghan Markle titokban vásároltak egy házat Európában

K.B.

Létrehozva: 2024.10.19. 15:00

Egy bennfentes szerint egy titkos út során vették az ingatlant.

Megdöbbentő pletyka terjed a Kaliforniában élő sussex-i házaspárról. Egy, a családot jól ismerő királyi szakértő ugyanis megszellőztette, hogy Harry herceg és Meghan Markle, amikor legutóbb kettesben Európába járt, egy titkos utazás keretében vásároltak egy nyaralót Portugáliában. Ráadásul azért ott, mert így közel lehetnek a kedvenc családtagjukhoz, Harry unokatestvéréhez Eugénia hercegnőhöz és férjéhez, akiknek szintén van ott egy nyaralója. Amellett, hogy teljes titokban utazott a sussex-i házaspár Portugáliába, és a nyaralóról sem beszéltek soha, megdöbbentő dologra hívta fel a figyelmet Richard Fitzwilliam királyi író: rámutatott arra is, hogy ingatlantulajdonosként vízummentesen utazhat bármikor Portugáliába a házaspár.

Meghan Markle 2021
Harry herceg és Meghan Markle vásárolt egy nyaralót Portugáliában Fotó: AFP

A királyi író a Mirrornak árult el részleteket az ügyről, arról beszélt, hogy tavaly szeptemberben, amikor a németországi Invictus Games miatt Európába repült Harry és Meghan, a rendezvényt követően háromnapos "szabadságot vettek ki" és meglátogatták Portugáliában Eugénia hercegnőéket. Fritzwilliam arról is beszélt, hogy olyan jó viszonyt ápol Eugénia hercegnő és Harry, hogy még Amerikában is meglátogatta egyszer a sussex-i házaspárt a családjával.

Most pedig kiderült, hogy volt még egy oka a portugáliai látogatásnak: Harryék vásároltak egy nyaralót.

Eugénia és a férje Jack Frogmore-ba költöztek, amikor a sussex-i házaspárt "kilakoltatták". Ezt követően egyszer még Kaliforniában is meglátogatták Harryéket, majd együtt nyaraltak Portugáliában. Most vettek egy házat Portugáliában Harryék, ott ahol Eugénia és Jack él. A férfi ott dolgozik, úgyhogy valószínűleg rendszeresen fognak találkozni egymással

- fejtette ki a királyi család szakértője a lapnak.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek