Harry herceg

Nagy a baj, hetekre elhagyta feleségét Harry herceg

H. A.

Létrehozva: 2024.10.08. 12:00

A szakértő szerint komoly oka van annak, hogy a sussexi herceg ennyi időre magára hagyta a szeretteit.

Hetek óta a maga útját járja a sussexi herceg, Harry. III. Károly király kisebbik fia még szeptember közepén hagyta el az otthonát Montecitóban, és utazott New Yorkba, ahol számos eseményen vett részt, majd ezt követően hazarepült az Egyesült Királyságba, a WellChild jótékonysági szervezet éves díjátadó ünnepségére, amelynek már hosszú évek óta a védnöke. Mindezek után Harry, sokak legnagyobb meglepetésére, az Egyesült Királyságból egyenesen Afrikába repült, ahol a jótékonysági szervezetét, a Sentebale-t népszerűsítette. Ezeken a programokon a herceg egyedül, a felesége, Meghan Markle nélkül vett részt, akit a feltételezések szerint már hetek óta nem is látott.

Meghan Markle és Harry herceg
Hetek óta nem látta egymást Harry herceg és Meghan Markle / Fotó: AFP

Úgy tudni, a sussexi hercegné odahaza tartózkodik a pár gyermekeivel. A királyi család rajongói közül sokan eltűnődtek azon, vajon miért van távol már olyan hosszú ideje a családjától Harry. A házaspár kapcsolatáról a közelmúltban egyébként is baljós szóbeszédek láttak napvilágot, miután a herceg a 40. születésnapja éjszakáját a barátaival, és nem a feleségével töltötte.

Egy királyi kommentátor is megszólalt nemrégiben ezzel a témával kapcsolatban: ő úgy vélte, a sussexi herceg csupán a gyermekei érdekeit helyezte előtérbe, amikor megszervezte ezt a mozgalmas, három hetes utat.

Talán jobb a gyerekeinek is, ha eltűnik két hétre, majd otthon marad, ahelyett, hogy folyamatosan jönne-menne

- mondta el Jennie Bond.

A házaspároknak nem kell mindent együtt csinálniuk. A gyerekek még kicsik, és sokkal jobb, ha az egyik szülő otthon marad velük, ez így teljesen logikus

- tette hozzá a királyi kommentátor, a Daily Express beszámolója szerint.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek