Letették a poharat

Nem gondoltad volna, de ezek a hírességek megküzdöttek az alkoholizmussal

Bors

Létrehozva: 2024.10.06. 16:30

Ezeknek a sztároknak bizony meggyűlt a baja az alkohollal...

„Ez egy élet-halál helyzet.” – vélekedik a függőségről Eva Mendes. A színésznő 16 évvel ezelőtt megjárta az elvonót, azóta is sziklaszilárdan kitart amellett, hogy soha többet nem nyúl alkoholhoz. Szerinte hatalmas bátorság kell ahhoz, hogy valaki elismerje, hogy problémái vannak, ezért büszkén vállalja, hogy korábban megvívta ezt a harcot.

The Kelly Clarkson Show - Season 1
Fotó: NBC

„Addig nem fogok inni, amíg a fiaim a házamban laknak. Nem akarok inni, amíg én adok reggelit nekik. Szükségük van rám.” – magyarázta Anne Hathaway, hogy mi segített neki lemondani az italról. A sztár néhány hónappal ezelőtt ünnepelte a józansága ötödik évfordulóját.

The Tonight Show Starring Jimmy Fallon - Season 11
Fotó: NBC

Nem hiszem, hogy ma még életben lennék, ha nincs a Szex és New York.” A kijelentés, amellyel Kristin Davis sokkolta a rajongóit. A híresség nyíltan beszél a fiatalkori függőségéről, amely elmondása szerint egy ponton már olyan súlyos méreteket öltött, hogy nem volt biztos abban, hogy megéri a harmincat. Szerencsére a színjátszás megadta neki ugyanazt a felszabadító érzés, mint az alkohol, így még időben sikerült kiszállnia a mókuskerékből. 

Celebrity Sightings In New York - September 05, 2024
Fotó: Jose Perez/Bauer-Griffin

„Megkönnyítette, hogy valóban bele tudjak helyezkedni.” – mondja Bradley Cooper az általa alakított, alkoholproblémákkal küzdő karakterekről. Coopernek kereken 20 évvel ezelőtt sikerült hátat fordítania az őrült bulizásnak. Azóta – elsősorban a kislánya miatt – csak filmekben nyúlt italhoz, a magánéletében azonban mindent elkövet azért, hogy ne kerüljön újra a szakadék szélére.

Bradley Cooper Takes Daughter Lea To Get Ice Cream - 11 Jun 2024
 

„Ez egy olyan dolog, ami mindenképpen megtörtént volna velem, vagy a Potter-filmek miatt történt?” – teszi fel a kérdést Daniel Radcliffe, aki 21 éves korára már igazi függőnek számított. Számos más gyerekszínészhez hasonlóan az ő élete is kis híján kisiklott, szerencsére azonban még időben észbe kapott.

Daniel Radcliffe at Global House and then  arriving at a London Hotel for a day of press for his latest film ‘The Lost City’
Fotó: KGC-320/441

(FANNY)

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek