Fordulat

"Nem tűnt el" - újabb hírek érkeztek Noszály Sándorról, itt látták

Niki

Létrehozva: 2024.10.16. 11:15

Napok óta foglalkoztatja az országot a teniszező állapota, aki eddig Amerikában tartózkodott. Noszály Sándor Instagram és TikTok-oldalain az elmúlt két hétben egyre több furcsa videó jelent meg, amik arra utaltak, hogy valami nincs rendben a sportolóval. Tegnap pedig teljesen el is tűnt a közösségi oldalairól is, most azonban újabb hírek érkeztek róla.

Napok óta hangos a sajtó Noszály Sándor ügyétől, akiről egyre több furcsa videó látott napvilágot az interneten. A teniszező bejelentkezéseiből és viselkedéséből arra lehetett következtetni, hogy nincs minden rendben vele. Tegnap pedig teljesen el is tűnt az Instagramról. Most azonban újabb hír érkezett róla, Danny Blue oszlatta el a kételyeket és elárulta: együtt jöttek haza Budapestre.

293A0946 Noszály Sándor
Újabb hírek érkeztek Noszály Sándor eltűnése után, a sportoló hazatért Los Angelesből Fotó: Ripost

A sportoló tegnap a TikTok-oldalán is közzétett egy fotót, amint egy repülőgépen ül, de azóta nem adott hírt magáról. Ezután a mentalistaként ismert Danny Blue Instagramjáról derült ki, hogy rendben megérkezett Budapestre.

Tegnap jöttem haza Párizsból és a véletlen folytán egy gépen utaztunk Noszály Sanyival, azaz már Budapesten van, nem tűnt el. Mindenkit óva intenék attól, hogy abba a hibába essünk, hogy túl hamar ítéljük meg mások mentális állapotát. Azt mondta keveset aludt, javasoltam, hogy pihenje ki magát

– írta Dani a közös fotóhoz.

– Szerintem mindenkinek megvan a maga keresztje... Kicsit több empátiát! – tette még hozzá.

Danny Blue Noszály Sándor
A rapülőgépen futott össze Danny Blue Noszály Sándorral és elárulta: már itthon van a teniszező Fotó: Instagram

Aggódnak Noszály Sándorért 

A sportolóért az egész ország aggódik, különösen, hogy az is előfordult, hogy Los Angelesben összetűzésbe került a rendőrökkel. A követői is aggódnak érte, bár egyelőre nem tudni mi okozza nála a problémákat. Az egykori Nagy Ő, Noszály Sándor az egyik videójában azt mondta, hogy volt felesége, Novák Heni miatt került erre a mélypontra.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek