TITOK

Elképesztő kulisszatitkot árult el Oláh Gergő a Sztárban Sztárról

D.G.

Létrehozva: 2024.10.12. 13:00

A sztárapuka minden héten lenyűgözi a TV2 műsorának zsűrijét és nézőit produkcióival. Oláh Gergő most is erre készül, hiszen a tét nem kisebb, mint hogy bejut-e a döntőbe.

Már csak hatan vannak versenyben a Sztárban Sztár All Starsban, és egy hét múlva eldől, ki az elmúlt tíz évad legsokoldalúbb előadója. Oláh Gergő a műsor jubileumi évadában szeretne nyerni, de ahogy fogalmaz, akkor sem törik össze, ha nem ő győz. De persze mindent megtesz, hogy bejusson a döntőbe: legközelebb ismét két dallal áll színpadra, amelyből az egyik egy duett lesz Gubik Petrával.

Oláh Gergő
Oláh Gergő nagy sikert aratott múlt héten a Sztárban Sztárban T. Danny bőrébe bújva (Fotó: Bors)

Oláh Gergőnek 3 éves kislánya segített

Családos emberként az énekes szerint más az összpontosítás, mintha egyedülálló lenne. Oláh Gergő ezt a Sztárban Sztárra értette, mert persze maximalista, de ő nem mindenáron akar nyerni. Imádja a műsor minden pillanatát és örül, hogy eddig minden produkciójával megnyerte a zsűrit és a nézőket is.

2017-ben már szerepeltem ebben a műsorban, akkor nem tudtam nyerni, de azóta rengeteget változtam – mondta a Borsnak Oláh Gergő. 

Abban az évadban még nagyon ráfeszültem, most sokkal lazább és magabiztosabb vagyok. Élvezem a produkciókat, beleteszek mindent, de már nem görcsölök rá, biztos ez is érződik az alakításaimon, egyszerűen élvezem. Persze, jó lenne győzni, de nem leszek depressziós, ha nem sikerül. De annak nagyon örülök és hálás vagyok, hogy ennyien szavaznak rám!

Ezen a héten a sztárapuka is két produkcióval lép színpadra, először a BeeGees Stayin Alive című dalát adja elő, majd Gubik Petrával fog duettezni. 

A BeeGees dal a hároméves kislányom, Holli kedvence, az Énekelj című mese egyik összekötő dalaként hallotta, megjegyezte és azóta énekli. Mondtam is neki, hogy neki fogom küldeni, bemondom a nevét majd a műsorban, nagyon örült. Jó sok szöveget kellett tanulnom ezen a héten, a másik slágert ráadásul olaszul nyomjuk duett partneremmel, leírtam fonetikusan, hogy könnyebben menjen a tanulás. Gubik Petra egyébként nagyon brutális, 12 éve egy tehetségkutatóban ismerkedtünk meg, és elképesztő azóta milyen utat járt be! 

 

Sztárban sztár All Stars elődöntő szombaton este 19.15-tól a TV2-n!

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek