PARDON?

Sokan csak pislogtak, Oláh Ibolya élő adásban osztott ki mindenkit, miután kiesett a Sztárban Sztárból

Doris

Létrehozva: 2024.10.13. 13:00

Módosítva: 2024.10.13. 14:48

Sokan csak pislogtak szombat este a Sztárban Sztár stúdiójában az énekesnő szavai hallatán. Oláh Ibolya búcsúja ugyanis nem volt túl elegáns.

Oláh Ibolya többé-kevésbé magabiztosan menetelt a Sztárban Sztár All Stars jubileumi évadának elődöntőjéig, ahol már hatalmas volt a tét: a legjobb négy közé jutás.

Sztárban Sztár All Stars Oláh Ibolya
Oláh Ibolya furcsán búcsúzott a Sztárban Sztár All Stars versenyétől (Fotó: Mate Krisztian)

Az énekesnő kétszer is színpadra lépett, a szóló produkciójában Bonnie Tylert személyesítette meg, ám az előadásmódja kissé döcögősre sikeredett, a zsűri hiányolt belőle az átütő dinamikát. Stohl András nem is fogta vissza magát, keményen odamondott Ibinek:

– Én nem leszek ilyen aranyos: úgy kellett volna kezdeni, ahogy befejezted. Azon az energiaszinten. (...) Nekem most volt vele sok bajom, nem voltam elájulva tőle... Pedig a hangod nagyon jó

fogalmazott kritikusan Buci. 

Oláh Ibolya nem tud egy hét alatt felkészülni, és kész

Oláh Ibolya már ekkor elkezdett védekezni, nem hagyta szó nélkül a zsűri értékelését. Elmondta, számára kevés egy hét ahhoz, hogy maradéktalanul belebújjon egy másik énekes bőrébe. Ez már csak azért is érdekes, mert Ibi a Sztárban Sztár előző évadában már részt vett, ergo pontosan tudta, hogy miről szól ez a műsor.

– Szeretnék őszinte lenni. Szerintem nagyon kevés nekem ez az idő, hogy belebújjak ebbe, és nekem idő kell, hogy azokat a dalokat önmagamévá tegyem és önazonossá tudjak válni. És ez a műsor nem megfelelő rá, bocsánat

– szakadt ki Oláh Ibolyából a felismerés a döntő kapujában, tehát kicsit későn.

Az énekesnő később Peter Srámekkel adta elő a Stumblin' In című világslágert, Chris Norman és Suzi Quatro duettjét. Ibolya érezhetően jobb formában volt, mint korábban, ám a döntőbe jutás végül nem sikerült neki, Tóth Gabival együtt búcsúzott a TV2 sikerműsorától.

Oláh Ibolya
Oláh Ibolya mint Suzi Quattro Fotó: Mate Krisztian

Oláh Ibolya ujjongott, hogy nem jutott tovább

A fennálló helyzetet, vagyis a távozását egészen furcsán reagálta le Ibolya, bár akik ismerik, talán már meg sem lepődtek azon a kis magánszámon, amit "előadott" a kiesését követően. Gyakorlatilag hálálkodni kezdett a nézőknek, amiért nem kapott elég szavazatot, és így a jövő heti fináléra már nem is kell készülnie.

– Meg kell mondjam, hogy én nagyon örülök ennek az eredménynek

– kezdte Ibolya élő adásban, miközben folyamatosan hátranézett a kijárat felé.

– Akármilyen furcsán is hangzik, de nagyon, nagyon elfáradtam. Azt gondoltam, hogy ha nekem tovább kell jutnom, akkor rendkívüli módon bajban leszek. És köszönöm szépen, hogy nem szavaztatok rám, és hallgattatok rám. Tényleg, így legalább visszatérhetek a saját igazi munkámhoz, mert azt gondolom, hogy ez egy showbiznisz, de nincs köze az én munkámhoz. Úgyhogy köszönöm szépen mindenkinek, és szeretném megköszönni a stábnak, a hajasoknak, a sminkeseknek, a koordinátoroknak, és minden olyan embernek, akik hétről hétre rengeteget dolgoznak azért, hogy két perc alatt you... leamortizáljatok mindent. Úgyhogy köszönöm szépen. Ez nem neked szól, Hajós

– szúrt oda a furcsán sikeredett "búcsúbeszédében" Oláh Ibolya a zsűri másik három tagjának, majd végül Tilla nagy nehezen visszaszerezte tőle a mikrofont.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek