baj lehet

Nagyon aggódnia kellett Nánási Pálnak: Ördög Nóra már korábban érezte, hogy nincs minden rendben

Létrehozva: 2024.10.08. 20:30

Aggódva figyelnek a rajongók.

Hihetetlen, milyen gyorsan telik az idő! Mintha még csak most jelentették volna be az Ázsia Expressz új évadát, és mintha még csak most utaztak volna ki a hírességek Keletre. Pedig már az tévében is hamarosan vége az adásnak. Hamarosan eldől a TV2 képernyőjén, hogy melyik pár lesz Ázsia királya, ami miatt izgatottak vagyunk, ugyanakkor szomorúak is, hiszen eljön a búcsú pillanata. Ördög Nóra a Nánázsiában most egy roppant rémisztő pillanatot mutatott. 

Sokan megrémültek a videó láttán 

Felkerült a Nánási család vlogjának, a Nánázsiának legújabb epizódja, amelyen már csak az édesanya látható. Ekkor Micike, Vencel és Nánási Pál már hazautaztak Magyarországra, így Nórinak az utolsó szakaszt a gyermekei nélkül kellett kibírnia. Bár nem volt egyszerű, azért igyekezett így is kalandokba csöppenni.

 

A forgatási időn kívül ezért két barátnőjével elhatározták, hogy kimennek a partra strandolni. Megkérték a taxis tuktuk vezetőket, hogy vigyék el őket egy jó helyre. Ekkor azonban a lányok nagyon megrémültek, mert a férfiak hosszú percekig tanakodtak, veszekedtek azon, hogy hová kellene őket vinni. Ördög Nóra fejében megfordult, hogy valami rosszra készülnek, és a közelben lévő asszonyok is félve pillantottak a jelenetre. Eszükbe jutott, hogy ebből akár nagyon nagy baj is lehetne, hiszen el is rabolhatnák őket. 

Szerencsére azonban nem lett semmi baj: elvitték őket egy helyi strandra, és nagyon jól érezték magukat. Énekeltek, táncoltak, a buli pedig fergeteges lett. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek