TÁNC

Ezt ne hagyd ki, Ördög Nóra is színpadra lépett a Megasztárban – videóval

mkb

Létrehozva: 2024.10.20. 20:05

Fordult a kocka! Ezúttal Marics Peti zsűrizte Ördög Nóra produkcióját.

Fellélegezhet a Megasztár zsűrije: elérkezett a hetedik évad utolsó válogatóköre. De ez a nap sem múlt el meglepetések nélkül: például váratlanul színpadra lépett a műsorvezető Ördög Nóra is!

Ördög Nóra
Ördög Nóra alapesetben a színfalak mögött támogatja a Megasztár versenyzőit, most azonban ő állt színpadra (Fotó: Máté Krisztián/hot! magazin)

Háttértáncos lett Ördög Nóra

Nóri idáig a színfalak mögött bátorította a versenyzőket és szurkolt a hozzátartozókkal, ezúttal azonban kijött a rivaldafénybe. Ugyan nem ragadott mikrofont, így is emlékezetes produkciót nyújtott a zsűrinek.

Az egyik versenyző, a jelenleg takarítóként dolgozó 41 éves Proksa Zoltán igazi showman, mégis úgy érezte, jobb lenne a produkciója, ha nem egyedül állna a színpadon.

Mielőtt elkezdeném a dalt, lenne egy kérésem a közönséghez. Nagyon szeretnék egy háttértáncost – nézett körbe a versenyző.

Marics Peti rögtön elvigyorodott:

Ördög Nóri nem jó? Megfűzzük? Nóóri! – intézkedett Peti, mire Papp Szabi és Caramel is nevetve invitálta a színfalak mögött várakozó műsorvezetőt.

Ki akarjuk használni a tehetségedet, ami szerteágazó, Nóri – hízelgett tovább Marics Peti.

Engem volt már, hogy te zsűriztél táncban, most megnéznélek én is. Azért rakd oda magad szerintem. Volt, hogy lefele húztál, emlékszem

– incselkedett tovább Peti, aki a Dancing with the Stars negyedik évadában a dobogó második fokáig menetelt Stana Alexandrával – míg Ördög Nóra a zsűripultból pontozott.

A Nincs szerencsém a szerelemben című dalra megnyerő koreográfiát adott elő a családanya, amit Peti így értékelt:

Imponáló volt a tánctudás, a kedvenc részem az volt, amikor elkezdtél ugrálni – fogalmazott a produkció után, mire a versenyző elárulta, eredetileg Rúzsa Magdit szerette volna felkérni, aki persze bőszen tiltakozott.

Bár a produkciót imádta a Megasztár zsűrije, végül nem szavaztak Zoltánnak bizalmat a középdöntőbe jutáshoz.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek