Gyereknevelés

Ördög Nóra: Kettőnk közül én vagyok a szigorúbb

Dráviczki Ákos

Létrehozva: 2024.10.02. 07:00

A műsorvezető gyerekei számára a lefekvés időpontja nincs kőbe vésve, mint más családoknál. Pedig Ördög Nóra nem tartja lazán a gyeplőt, de az ő helyzetük különleges.

Általában nagyon kedves és együtt­ér­ző, így az emberek ezt szokták meg tőle. Azonban nem lehet mindig ilyen, az október 26-án induló Dancing with the Stars zsűritagjaként például kifejezetten szigorúnak kell lennie. Ördög Nóra bátran néz a feladatok elé.

Ördög Nóra
Ördög Nóra és kislánya, Mici között nagyon szoros a kapcsolat - Fotó: Szabolcs László / hot! magazin

Ördög Nóra a Dancing with the Starsban őszintén fog értékelni

Sokszor érzem, hogy az emberek nehezebben fogadják el tőlem a kritikát. Tíz évig versenytáncoltam, ismerem ezt a műfajt, de a szigorúság nem megszokott tőlem. Szomorú, de szinte minden évadban eljön az a pillanat, amikor valamelyik résztvevő elkezd megsértődni ránk, a zsűrire, ami érthető, hiszen még a kevésbé jól sikerült produkciókban is emberfeletti energia van – árulta el Nóri, aki olykor otthon is kénytelen kérlelhetetlen lenni.

Ördög Nóra férje szigorúan szól a gyerekekre, ha kell

Mint minden dolgozó nő, édesanya, Nóri is beletesz apait-anyait, hogy a munkahelyén és otthon is helytálljon. A saját anyukájától is ezt látta. Ennek pedig az egyik része a rend, amelynek – saját bevallása szerint – ő a fel­ügye­lő­je.

Ördög Nóra szerint ő a szigorúbb, nem a férje, Nánási Pál – Fotó: Szabolcs László / hot magazin

Kettőnk közül én vagyok a szigorúbb, de akadnak olyan helyzetek, amikor a férjemhez fordulok azzal, hogy „Ezt most neked kell helyre tenned!” Palkó ilyenkor megfelelő hangsúllyal szól a gyerekekre, és ez hat. Mert ha apa ritkán, de szigorú, akkor annak oka és súlya van – mesélte a családanya.

Ördög Nóra gyerekei tíz óra előtt nem igazán szoktak lefeküdni

Mici és Venci éppen olyan életrevaló gyerekek, mint a korosztályukból bárki, azzal a különbséggel, hogy ők az Ázsia Expressz forgatási helyszínein rosszalkodhattak, amíg az anyukájuk vagy az apukájuk dolgozott. Szeptemberben viszont nekik is elkezdődött az iskola, ami minden gyerektől megköveteli bizonyos szabályok betartását. A legtöbb családban az egyik ilyen a lefekvés ideje.

Ebben nem vagyunk következetesek – árulta el Nó­ri. – A gyerekeim eléggé „hippi módon” kitolják a napokat.

Ez természetesen nem a gyerekek saját döntése, de Nóri és Pali okkal engedékenyek. Hiszen az ő munkarendjük nem éppen szokványos, sokszor estébe nyúló elfoglaltságaik vannak. 

Nagy az igényünk a közös családi estékre, arra, hogy minőségi időt töltsünk együtt. 

Éppen ezért tíz óra előtt nem igazán szoktak lefeküdni a gyerekeim. De szerencsére közel lakunk az iskolához, és a tanítás csak fél kilenckor kezdődik.

– Ezért viszonylag sokáig hagyom aludni őket, és akkor tudunk egy kicsit csalni az estékkel is – mondta mosolyogva az édesanya.

Táncos múlt

A Dancing with the Stars zsűritagja nemcsak hogy versenytáncolt, de sokáig a karrierjét is abban látta.  A kezdetek a szülővárosába, Mórahalomra vezetnek vissza, ahol minden kislánynak szinte kötelező volt dzsesszbalettoznia. A kis Nóri is járt, majd kilencéves korában a szülei tánciskolába is beíratták.

 

Anyja lánya

A művészi mozgás Micitől sem áll távol. A kislány ugyanis gyakorlott légtornász, már a Fővárosi Nagycirkuszban is fellépett egy verseny során. Az édesanyja rettentően félti, hiszen a föld felett, a kötélen végzett gyakorlatok során az ifjú sportoló nincs biztosítva.

 

hot! címlap 2024/40
A legfrissebb hot! magazinban is számos exkluzív sztártörténetet olvashat - forrás: hot! magazin

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek