BOTRÁNY

Óriási botrányba keveredett Britney Spears pasija

H. M.

Létrehozva: 2024.10.09. 21:15

Paul Soliznak elege van, távoltartási kérelmet nyújtott be.

Britney Spears pasija, Paul Richard Soliz távoltartási kérelmet nyújtott be volt anyósa ellen, azt állítva, hogy „érzelmi bántalmazták”. Az anyós állítása szerint, a férfi egy „csődtömeg”. A kaliforniai Los Angeles-i legfelső bíróságon Soliz szeptemberben nyilvánosan benyújtott egy dokumentumot, amiben az állt, hogy amikor a kilencgyermekes családapa elment a gyerekekért az exe otthonába, akkor Sandra Smith megpróbálta elrabolni tőlük az ő és az exe közös gyermekét, a kétéves Violetet.

Paul Soliz kapcsolata Britney Spears-szel sosem volt teljesen követhető (Képünk illusztráció) / Fotó: Pexels/Sora Shimazaki

Soliz jogi útra terelné az ügyet

A bíróságon benyújtott dokumentumok szerint az expár másik két gyermeke, Trystan és Dylan „eszeveszetten” sikoltozni kezdett, és állítólag azt mondták Soliznak, hogy „a nagyi nem engedi el a babát (Violet-et)”. Soliz is előállt a történettel a saját verziójában:

"Amikor az ajtó felé mentem, Sandra Smith kilökte a fiamat, Nicholas-t az ajtón, és becsapta mögötte. Ezután azt kiabálta az ajtón keresztül, hogy „Ő a lányom gyereke, nem a tiéd!”.

Soliz azt állította, hogy nem sokkal később felhívta a Los Angeles-i rendőrséget, hogy „segítsenek” neki elhozni a legkisebb gyermekét, de úgy tűnik, nem várta meg a rendőrök kiérkezését. Azt állította, hogy hazavitte a fiait, mert „iskolai este” volt, és nem akarta, hogy további bántalmazásnak és kiabálásnak legyenek kitéve, mivel állítása szerint Sandra azzal fenyegetőzött, hogy hazudik a rendőrségnek, és letartóztattatja a férfit. A férfi szerint Smith bosszút akar állni, amiért a férfi tehet a nő „mentális egészségének romlásáról”.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek