Fájdalmas veszteség

Összeroppantak a rajongók: meghalt a Baywatch ikonikus sztárja

N.T.

Létrehozva: 2024.10.22. 18:40

A Baywatch sztárja 68 éves volt.

68 éves korában elhunyt a Baywatch sztárja, Michael Newman.

gyertya, gyász, halálhír
Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

A színész, aki az amerikai sikersorozatban – amelyben David Hasselhoff és Pamela Anderson is szerepelt –„Newmie” életmentőként vált ismertté, a Parkinson-kórral folytatott 18 éves küzdelmet követően hunyt el.

A színész közeli barátja megerősítette, hogy vasárnap este hunyt el „szívproblémák” következtében. Barátja, Matt Felker elmondta, hogy Michael azt mondta neki, amikor utoljára látta, hogy még „éppen időben” érkezett.

Felker, aki a Hulu After Baywatch: Moment in the Sun című dokumentumsorozatának rendezője volt, azt is elárulta, hogy a színész családja és barátai körében távozott az élők sorából. Felker a People magazinnak elmondta:

Amikor utoljára láttam Mike-ot, még eszméleténél volt, és rám nézett, majd a rá jellemző stílusban azt mondta: „Éppen időben érkeztél”.

Michael, aki valós életmentői képesítéssel is rendelkezett, emellett teljes munkaidős tűzoltó volt, a Baywatch forgatása alatt is megtartotta tűzoltói állását.

Több éven át pénzt gyűjtött a Michael J. Fox Alapítvány számára is, hogy segítsen a Parkinson-kór gyógyításában – abban a betegségben, amelyet nála 2006-ban, 50 éves korában diagnosztizáltak – írja a Mirror

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek