Vallomás

Őszinte vallomás: Fekete Pákó könnyek között mesélt az életéről - videó

L.A.

Létrehozva: 2024.10.17.

A celeb őszintén beszélt érzéseiről és életéről.

Hiába lett magyar állampolgár Fekete Pákó, zokogva mesélt arról, hogy egyre többen támadják a származása miatt. Megdöbbentő titkokat mesélt magáról. 

Fotó: TV2

Pákó Nigériából ösztöndíjasként érkezett Magyarországra, jogot tanult, közben pedig elkezdett kongázni egy klubban. Ekkor egy producer meglátta benne a fantáziát, és kitalálta azt, amire még nem gondolt itt senki: mulatóst akart csinálni Pákóból - így lett végül Didikirály belőle. Pákó szerint a didis nótája már a magyar kultúra részévé vált, az emberek népdalként éneklik, mindig emlékezni fognak rá.

Azt hittem, hogy ez a pénz sosem fogy el. Elfogyott

- mondta Pákó, akinek kedvességét sokan kihasználták. Elmesélte, hogy amikor elfogyott a pénze, gyakran egy ismerőse éttermében aludt a fotelen. 

Az énekes már 7 éve él komoly kapcsolatban, a párja tanítónő. Pákó azt mondja, hiába találta meg az igazi szerelmet, az utóbbi időben a párja is azt látja rajta, hogy boldogtalan - annak ellenére, hogy mindig vidám volt és megnevettetett másokat.

Nagyon szomorú vagyok néha, otthon sincsen jó kedvem. A párom is azt mondja, csinálj ezt, csinálj azt, ne foglalkozz velük. Egyszerűen próbáltam tényleg túl lenni rajta

- mondta Pákó a TV2 Titkok Ramónával című műsorban.

Próbáltam erős lenni és nem figyelni rá, amit mondanak néha. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek