Bemutató

Palvin Barbi ruhájától még Victoria Beckham szava is elállt - Videó!

K.B.

Létrehozva: 2024.10.01. 12:30

A magyar topmodell egy gyönyörű estélyiben jelent meg.

Hatalmas megtiszteltetés érte a leghíresebb magyar modellt Palvin Barbarát. A gyönyörű lányt ugyanis felkérték, hogy vegyen részt a Victoria Beckham nevével fémjelzett Spring/Summer 2025-ös kollekciójának bemutatóján. Barbi a rendezvény során a szezon egyik legexkluzívabb darabját viselte magán a kifutón. A ruha ráadásul olyan jól állt rajta, hogy még maga David Beckham felesége is posztolt róla egy videót az Instagram-oldalán - szúrta ki a Life.hu.

palvin barbi victoria beckham ruhájában
Ezt a ruhát viselte Barbi a bemutató során /Fotó: instagram/palvinbarbi

Victoria videójában láthatjuk, ahogy minden irányból és minden pózból megmutatják a Barbin látható ruhát, ráadásul egy korábbi felvételen azt mutatja be a világhírű énekesnő és üzletasszony, hogy hogyan készült el ez az estélyi. Úgy látszik, hogy a kedvenc darabját adta rá a magyar modellre.

A lap utánanézett, hogy mennyibe kerül egy ilyen különleges ruhadarab, és hát nem egy olcsó darabról van szó, ha valaki magára szeretné ölteni a ruhát, annak mélyen a zsebébe kell nyúlnia, ugyanis forintra átváltva körülbelül 472 ezer forintba kerül ez a darab.

A Victoria által közzétett videót Barbiról itt tudjátok megtekinteni:

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek