Győzelem

Peter Srámek, még mindig nem hiszi el a győzelmét: „Reggeltől estig a díjat simogatom” - Videó

Cs.I.G.a

Létrehozva: 2024.10.21. 17:20

Véget ért a Sztárban Sztár All Stars évada, ahol meglepő módon nem Gubik Petra nyert, pedig hosszú estéken át volt a napi győztes. Peter Srámek mesélt arról, hogy még most sem tudta feldolgozni a győzelmét, és elárulta, mit is tanult a műsorból.

Szombaton véget ért a TV2 házibulijának is tartott Sztárban Sztár 2024-es évada, ahol egy fantasztikus döntőben végül a tavalyi győztest, Gubik Petrát előzte meg Peter Srámek. Az énekes még most sem tudta feldolgozni, hogy a 24 másik tehetségből neki sikerült mindenkit maga mögé utasítania, a Mokkában beszélt a döntő utáni napokról.

Peter Srámek
Peter Srámek Sztárban Sztár All Stars-os teljesítményével lett a műsor abszolút győztese. (Fotó: Szabolcs László)

Szerintem már lassan kezdem felfogni, hogy én lettem a nyertes ebben a műsorban. Kellett ahhoz egy-két nap, hogy magamhoz térjek – kezdte az énekes, aki azt is elárulta, hogy még nem sikerült eltennie legújabb díját, mert nem tud betelni a látványával.

A díjat simogatom reggeltől estig, és egyszerűen még nem tudtam elrakni a szekrénybe, mert nem hiszem el, hogy tényleg ez megtörtént.

mesélte mosolyogva a Peter Srámek, a Sztárban Sztár All Star győztese.

Peter Srámek elárulta, hogy pontosságot tanult a műsorból

Azonban a műsor alatt nemcsak a dalokat és az egyes előadók mozdulatait tanulják meg a sztárok, egyfajta önismereti utazásnak is minősül.

Azt tanultam, hogy mennyire kell figyelni az emberekre, mert attól függ az egész, hogy mennyire fegyelmezett vagyok. Pontosnak kell lenni, az nekem kicsit hiányzott néha, és ezt kell még tanulnom, hogy mindenhol pontosan ott kell lennem

– mesélte Péter, aki azt is elárulta, hogy a pihenés még várat magára, de nem bánja a jelenlegi pörgést, mert mikor pihen, elmondása szerint ellustul.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek