Vallomás

R. Kelly lánya fájdalmas döntést hozott apjával kapcsolatban

H. M.

Létrehozva: 2024.10.04. 11:30

Joanne Kelly nem engedi a fiát, hogy találkozzon nagyapjával a börtönben. R. Kelly tehetetlen.

A 2021-ben tízrendbeli szexuális zaklatásért és szexkereskedelemben folytatott tevékenységért elítélt R. Kelly ügye nagy port kavart világszerte. Korábban 2002-ben vették elő, amikor is gyermekpornográfia terjesztése volt a vád, ám nem találtak ellene semmit. A 31 éves börtönbüntetését töltő egykori ikon jelenleg a butneri Szövetségi büntetés-végrehajtási komplexumban tartózkodik. 

R. Kelly
R. Kelly minimum 2050-ig börtönben marad   Fotó: AFP

R. Kelly mindent elvesztett

R. Kelly lánya, Joanne Kelly számára az apja volt a mindene. De mióta a férfi rács mögé került, teljesen elveszették a kapcsolatot. Joanne Kelly az apjáról szóló, hamarosan debütáló dokumentumfilmben fog szerepelni, aminek „R Kelly' Karma: A Daughter's Journey” lesz a címe. Ezzel kapcsolatban fejtette ki Joanne, hogy miért nem fogja engedni a fiának, hogy találkozzon a nagyapjával. A lány így fogalmazott:

„Senki sem akar annak az apának a gyermeke lenni, aki bántja a nőket és a gyerekeket. Pontosan tudja, miért nem lehet olyan kapcsolatunk, amilyet szerettünk volna.”

A dokumentumfilm október 11-én hivatalosan is kikerül a Tvei Network-re, ahol meg fog szólalni Drea Kelly, R. Kelly egykori felesége és Joanne Kelly testvérei is, Jaah Kelly és Robert Kelly Jr. A lány az interjú során kijelentette:

„Ha a fiam kérdez, a lehető legőszintébben fogok válaszolni. És nem fogom elvinni a fiamat a börtönbe, hogy találkozzon a nagyapjával.”

A hamarosan megjelenő dokumentumfilm előzetese már elérhető a YouTube-on. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek