Boldogság

Rácz Jenő felesége nem kertelt: "Nem akarom boldogtalanul leélni az életem"

Bors

Létrehozva: 2024.10.01.

Mindenki azt szeretné, hogy a gyermekének boldog gyerekkora legyen. Rácz Jenő feleségének is ez a célja, de emellett a saját boldogságáról sem feledkezik meg, ugyanis ha ő nem érzi jól magát, akkor azt a gyereke is rosszul éli meg.

Rácz Jenő felesége, Rácz-Gyuricza Dóra igyekszik minél tudatosabban élni az életét. A legfőbb célja az, hogy boldog legyen, és a kislánya, Kamilla ebben a harmonikus környezetben nőjön fel. Úgy véli, hogy ha saját magának nem adja meg a boldogságot, akkor az a gyerekére is kihat, emellett pedig példát is szeretne mutatni neki, hogyan tehet az ember azért, hogy minél örömtelibb élete legyen.

HOT FELTÖLTÉS, Rácz Jenő  ARCHÍV, ÁKOS
Rácz Jenő és Rácz-Gyuricza Dóra három éve házasodtak össze (Fotó: ARCHÍV)

Rácz-Gyuricza Dóra nem maradna együtt Rácz Jenővel csak a gyerek miatt

Ezzel a tudatosságával a követőinek is példát mutat, akik rendszeresen kérnek tőle életmóddal, párkapcsolattal vagy gyerekneveléssel kapcsolatban tanácsokat.

Legutóbb Dóri az Instagramján indított el egy kérdezz-feleleket, az egyik követője pedig a következő kérdést tette fel a népszerű influenszernek:

Együtt maradnál a pároddal csak a gyerek miatt, akkor is, ha nem vagy boldog?

Ez a téma sokaknak okozhat fejfájást, ugyanis a gyerekek többsége sérül attól, ha a szüleik elválnak egymástól. Ugyanakkor az sem minősül jó megoldásnak, ha olyan családban nő fel egy gyerek, ahol a szülők között nincs meg az összhang, a szeretet és a boldogság. Rácz-Gyuricza Dóra válasza azonban egyértelmű volt, számára nem is kérdés, mit cselekedne ebben az esetben.

Nem. Nem akarom boldogtalanul leélni az életem, hiszen példát mutatok a kislányomnak. 

Minden döntésed, az életviteled, a kapcsolataid, a hozzáállásod, a boldogságod keresése, ezek mind alapvető példái lesznek a gyermekednek. Boldog anya, boldog család. Ha nincs boldog anya, nincs boldog család – fogalmazott az édesanya a huszonnégy óráig elérhető Instagram-történetében.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek