CSOKI

Rúzsa Magdi elfogadta az ajándékot: „Három gyerekem van, kell az idegrendszeremnek”

mkb

Létrehozva: 2024.10.01. 08:00

Még nem ért véget a keresgélés, folytatódott a Megasztár ötödik évadának meghallgatása. Rúzsa Magdi szívesen fogadta az egyik versenyző ajándékát.

Zajlanak a meghallgatások a Megasztár 7. évadának élő show-jára, s bizony akadnak versenyzők, akik nem csak az énekhangjukkal próbálják lekenyerezni a zsűrit. A vasárnap esti adásban volt, aki szó szerint egy friss vekni kenyérrel ajándékozta meg az ítészeket, akik egy finom belga csokira sem tudtak nemet mondani: különösen Rúzsa Magdi.

rúzsa magdi
Rúzsa Magdi hármasikrei reggeli szokásairól árult el kedves titkot (Fotó: MTVA)

Rúzsa Magdi: „Minden reggel ezt a dalt hallgatom a gyerekeimmel"

A válogatón a legkülönbözőbb képességű versenyzők próbálták ki magukat, s akadt, aki a jó első benyomást egy ajándékkal igyekezett bebiztosítani. Az elsők között színpadra álló Réka Belgiumból érkezett a Megasztár stúdiójába, s stílusoson belga csokit hozott a zsűrinek. Lekenyerezésre azonban nem is feltétlenül lett volna szüksége, énekhangjával ugyanis meggyőzte a zsűrit a továbbjutásról. Sőt, Magdi figyelmét már a dalválasztásával is felkeltette. Réka ugyanis Billie Holiday egyik örök érvényű slágerét adta elő.

Minden reggel ezt a dalt hallgatom a gyerekeimmel, kíváncsi voltam, hogy csinálod. Billie Holiday az első a lejátszási listámon. Minden reggel – mert van reggeli meg délutáni zene – ezt hallgatjuk

– mondta Magdi meghatódva, miközben a zsűri egyöntetűen bizalmat szavazott a továbbjutásra. Az édesanya búcsúzóul még hozzátette:

Ja, és köszi a csokit, nekem három gyerekem van, kell az idegrendszeremnek.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek