Őszintén

„Azt gondoltam, hogy vége van” – karrierje legmélyebb pontjairól vallott Rúzsa Magdi

Niki

Létrehozva: 2024.10.12. 07:00

A Megasztár zsűritagja még sosem hallott részleteket árult el a karrierjéről kendőzetlen őszinteséggel. Ahogy mindenkinek, úgy Rúzsa Magdinak is voltak mélypontjai, ezekről vallott most a TV2 kamerái előtt.

Rúzsa Magdi a Megasztár 7. évadának zsűriszékében egy újabb kihívás elé néz, hogy felfedezze és segítse a jövő nagy énekeseit. Ennek kapcsán Magdi most nemcsak a saját karrierje kezdetéről és legboldogabb pillanatairól, hanem a legnehezebb időszakairól is őszintén beszélt a TV2 kamerái előtt.

Rúzsa Magdi
Rúzsa Magdi gyerekei mellett csak a zenének él, most elárulta mikor döntötte el, hogy énekesnő lesz (Fotó: © TV2)

Az énekesnő nagyon hamar rájött, hogy neki zenével kell foglalkoznia és azóta is ennek él. Most azt is elárulta, melyik volt ez a sorsdöntő pillanat:

Egészen fiatal voltam, amikor elhatároztam, hogy zenész leszek. Ilyen kiskamasz lehettem, amikor először megéreztem a zene erejét. Elég gyorsan felhívták a figyelmemet arra, hogy érdekes a hangom. Az első alkalommal, amikor úgy döntöttem, hogy kipróbálom magam közönség előtt, felálltam a színpadra és láttam a hatást, amit kiváltok, abban a pillanatban megfogalmazódott bennem, hogy nekem itt a helyem és ez az utam.

Rúzsa Magdi koncert közben érezte először azt, hogy valóban megvalósította az álmát:

- Az, hogy nekem az életem a helyére került és a zenélésből egy karriert tudtam felépíteni nagyon későn jött el. Talán az első nagy arénakoncertemnél, amikor teljes telt ház volt és több mint tízezer ember torkaszakadtából énekelte a dalaimat, akkor éreztem először azt, hogy az a vágyálom, hogy egyszer így itt állhassak teljesült. Ez nem is olyan régen történt, de ebből a szempontból egy kicsit mindig inkább építkező vagyok, mint álmodozó.

Rúzsa Magdi dalai sokszor nehézségekből születnek

A Megasztár 2024-es évadának zsűritagjáról ugyan nagyon boldog a mindennapokban, de most elárulta, neki is voltak mélypontok az életében. Eleinte ezeket nagyon nehezen viselte, de mára inkább inspirációként szolgálnak.

Sok nehéz pont volt a karrieremben, sok olyan pillanat, amikor azt gondoltam, hogy vége van és itt most meg fog állni az egész. De azután mindig jött egy másnap, ami továbblendített, mindig egy újabb ihlet. De aztán idővel a rossz pillanatokat is elengedtem, hagytam, hogy jöjjenek, mert azon kaptam magam, hogy inspirálnak. Hoztak nekem ezek a pillanatok egy olyan csak azért is megmutatom érzést, amitől jöttek a dalok egymásután. Tehát nekem sokszor kellett ez a pillanatnyi lelki padló, ahhoz, hogy jöjjön még egy érzés, még egy gondolat és nagyon gyorsan, általában egy-két héten belül ezekből dalok is lettek. Szóval inspirációként kellettek ezek a lelki hullámok, de egyébként sosem voltam ez a nagyon padlón lévő típus

– vallotta be.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek