Botrány

Sáfrány Emese reagált a csalás vádjára: „Azt gondoljuk a nyerteseknek nincs szüksége magyarázkodásra”

K. C.

Létrehozva: 2024.10.17. 14:10

Alaposan felzavarodtak az indulatok.

Mint arról korábban a Bors beszámolt, Krausz Gábornak kellett tiszta vizet öntenie a pohárba, miután hazugságokat kezdett róla és szerelméről terjeszteni a Story. 

SZIGORÚAN TILOS HASZNÁLNI Béres Anett Sáfrány Emese hot feltöltés
Fotó: SZIGORÚAN TILOS HASZNÁLNI Szabolcs László / Radisson Hotel Budapest, BudaPart / SZIGORÚAN TILOS HASZNÁLNI hot magazin

A sztárséf nem hitte, hogy csupán azzal címlapra kerülhet, hogy a döntő után nem bulizni rohantak Mikes Annával, hanem eldőltek, mint egy zsák krumpli. De pont emiatt kellett felszólalnia és megvédeni magát és szerelmét. Krausz Gábor a Borson keresztül üzent. 

Most pedig Sáfrány Emese és Béres Anett állt ki magáért, miután csalással vádolták meg őket, mint győztes párost. A feltételezés egyébként mélyen megsértette a lányokat, akik úgy gondolják, nem kellene szükségesnek lennie, hogy magyarázkodniuk kelljen. Ezzel pedig a celeb követőtábora is egyhangúlag egyetértett, csak úgy záporoztak a mellette szóló kommentek és bíztatások. 

Csalás!”? Bár azt gondoljuk a nyerteseknek nincs szüksége magyarázkodásra, de szomorúak vagyunk, hiszen a boldogságunkat beárnyékolja, hogy csalást kiabálnak ránk.
Amennyiben bármilyen szabályt megsértettünk volna, a minden lépésünket követő stáb, azonnal jelezte volna felénk.
Azt se felejtsük el, hogy az ütő megszerzése a mozgó taxiból, csupán egy állomása volt a befutónak, a helyszínen nem kellett semmilyen feladatot csinálni, így ott tovább lehetett haladni ugyanazzal a sofőrrel. #pacsi #peace – írta Anett-tel közös fotójához Emese.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek