SALLAI NÓRA

Sallai Nóra balesete kapcsán indított kampányt a magyar színész: Valaki csináljon már valamit!

Buster

Létrehozva: 2024.10.02. 17:35

Kembe Sorel éveken át dolgozott együtt a súlyos autóbalesetet szenvedett színésznővel. A színész ezért is gondolkodott hosszasan azon, hogy kell-e, fontos-e megszólalnia Sallai Nóra kapcsán. Végül úgy döntött, egy segélykiáltásnak is beillő kampányt indít a gyorshajók megfékezése érdekében.

Az egész ország egy emberként figyeli a híreket, a múlt hét pénteken szörnyű autóbalesetet szenvedett színésznővel és kisfiával kapcsolatban. Azok pedig, akik személyesen is ismerik Sallai Nórát, sorra fejezik ki aggodalmukat és reményüket. Megmozdult a honi színészvilág és rengetegen buzdítanak tömegeket arra, hogy irányított véradással segítsenek az életéért küzdő anyának és fiának. Kembe Sorel pedig egy kampányt indított, ami talán segíthet végre abban, hogy ráirányítsa a figyelmet a gyorshajtókra, akik emberéletekkel játszanak az utakon.

sallai nóra
Sallai Nóra életéért erő felett küzdenek az orvosok (Fotó: hot archív)

Sallai Nóra balesete legyen az utolsó figyelmeztetés!

Kembe Sorel a TikTok-on kér mindenkit, hogy osszák meg a Sallai Nóra balesete kapcsán megfogalmazott videóját és használják a #valakicsináljonvalamit hashtaget! – Egy Jóban rosszbanos kolléganőm autóbalesetet szenvedett, ötéves kisfiával. Lakott területen belül, nagy sebességgel csapódott nekik egy autó. Mindkettejük állapota válságos. Vegyes érzelmek keringenek bennem. Egyrészt évekig dolgoztunk ugyanabban a produkcióban és nyilván kialakult egyfajta emberi kapcsolat. Másrészt nekem is van egy kislányom és el sem tudom képzelni, hogy milyen lehet ebben a helyzetben szülőként.

 Harmadrészt dühös vagyok! Dühös vagyok, mert valaki, valakinek mindig bizonyítani akar a száguldással! 

Ha valamire jó a hírnév, az a kisemberek történeteinek középpontba helyezése. Rengeteg hasonló eset történik naponta és senki sem beszél róla, mert nem ismert emberről van szó. Sallai Nóra sem a szó klasszikus értelmében vett híresség. Tette a dolgát profin, lelkiismeretes anyukaként. Az ami történt, legyen végre az utolsó figyelmeztetés! Az autós száguldozás csak addig menő, amíg nem történik tragédia! Valaki csináljon már valamit! Ha egyetértesz, oszd meg ezt a videót és használd a #valakicsináljonvalamit hashtaget! – mondta felhívásában a színész, aki őszintén bízik abban, hogy Sallai Nóra balesete most ráirányíthatja a valós figyelmet a gyorshajtókra.

#valakicsinaljonvalamit

@iamkembesorel Ha teheted, segíts‼️Infók kommentben‼️ IG: iamkembesorel #fyp #kembesorel ♬ Ambient-style emotional piano - MoppySound


 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek