Karambol

Többen elmenekültek a helyszínről Sallai Nóra balesetének okozói közül: ennyien ültek a kocsiban összesen

Létrehozva: 2024.10.01. 14:50

Igencsak aggasztó dologról számolt be egy szemtanú. Többen ültek a kocsiban, ami belehajtott Sallai Nóra autójába, mint azt eddig hittük?

Mint arról korábban beszámoltunk, súlyos baleset történt pénteken este Alsónémediben, ahol egy szürke Opelbe csapódott bele hatalmas sebességgel egy BMW. Mint később kiderült, a vétlen autóban a Jóban Rosszban sorozat színésznője, Sallai Nóra utazott, valamint 5 éves kisfia. Sajnos mindketten rendkívül súlyos, életveszélyes sérülésekkel kerültek kórházba – a gyermeket már a helyszínen újra kellett éleszteniük a mentőknek.

sallai nóra
Sallai Nóra színésznő és gyermeke súlyos balesetet szenvedett  Fotó: hot archív

Most egy szemtanú mesélt a Life.hu-nak a baleset utáni pillanatokról. Már korábban is beszéltek arról, hogy a vétkes BMW-ben nem csak a 21 éves sofőr és az anyósülésen utazó 18 éves társa ültek, akiket végül szintén kórházba vittek, hanem jóval többen, a kiérkező rendőrök azonban mást már nem találtak az autónál. Most ezt erősítette meg a szemtanú beszámolója.

Nyolcan ültek a balesetet okozó autóban, az ütközés utáni pillanatokban öten azonnal elszaladtak, később még egy utas elhagyta a helyszínt, ketten azonban sérüléseik miatt nem tudtak elmenekülni. Az autót vezető 18 éves fiú agyrázkódást szenvedett, a mellette ülő szintén fiatal férfinak nyílt combtörése lett, mindketten a Baleseti Intézetben fekszenek

 – mesélte az a 15 éves Mátai Nóra, aki az elsők között volt a helyszínen, segített a színésznőn és hívta a mentőket. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek