BALESET

Hátborzongató balesetek a sztárvilágban: nem Sallai Nóra az egyetlen

mkb

Létrehozva: 2024.10.11. 18:10

Még mindig válságos állapotban van a Jóban Rosszban színésznője. Nem Sallai Nóra az egyetlen a szárvilágban, akit baleset következtében súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba.

Már két hete, hogy az egész országot megrázta a hír: Sallai Nóra színésznő súlyos autóbaleset szenvedett. Az életéért azóta is küzdenek. Nem ő az egyetlen a sztárvilágban, aki közúti baleset után életveszélyes állapotban került kórházba.

sallai nóra
Sallai Nóra két hete szenvedett súlyos autóbalesetet, s nem ő az egyetlen a sztárvilágban, aki súlyos balesetet szenvedett (Fotó: hot! magazin)

Rékasi Károly még mindig fájdalommal küzd

A színész 2015-ben, szintén kanyarodás közben ütközött egy másik, szabálytalanul közlekedő autóval. Állapota kritikus volt, újraélesztették: a klinikai halál állapotából hozták vissza. Hosszú ideig volt kórházban, tíz műtéten esett át, a felépülése sosem lehet teljes. Lábfájdalma miatt feladta a FarmVIP 4. évadát is.

20240619_kulcskereso_ut (64)
Rékasi Károly a mai napig fájdalommal küzd (Fotó: Unger Tamás)

Judy hetekig volt válságos állapotban

A Groovehouse énekesnője 24 éves volt, amikor 1998 decemberében az életét megváltoztató autóbaleset áldozata lett, amint a zenekarral egy interjúra tartottak. Az ütközésben csaknem harminc csontja tört el: köztük válla, bordái, és arca is súlyosan roncsolódott. Életmentő- és plasztikai műtétek során esett át, esztétikai okokból pedig azóta is időről időre botoxoltatnia kell, hogy ne legyen aszimmetrikus az arca. A napokban Judy lapunknak reagált Sallai Nóra balesetére, mint mondta, mélyen megrázták a történtek, ennek fényében a saját balesetét jóformán csak karcolásnak tekinti.

SZL_0847
Judy reagált Sallai Nóra balesetére (Fotó: Szabolcs László)

Sebestyén Katja szerencsésen megúszta

A Sztárban Sztár leszek! sztárja, Sebestyén Katja a nyáron, várandósan szenvedett autóbalesetet. Váratlanul azt érezte, hogy megcsúszott az autója, ami kétszer átfordult a tengelye körül, majd az árokban kötött ki. Állítja, a biztonsági övnek köszönheti az életét és magzata épségét. Bár a baleset után voltak fájdalmai, végül nem szenvedett súlyos sérülést, és néhány héttel később egészséges kisbabát hozott világra.

Sebestyén Katja várandósan borult az árokba (Fotó: TV2)

George Clooney motorbalesetet szenvedett

Hollywood egyik legsármosabbjának tartott színésze 2018-ban szenvedett hátborzongató balesetet. Motorral csapódott egy szabálytalanul közlekedő Mercedesbe. Az esetről hátborzongató felvétel is készült, nem sokkal később pedig kiderült, az ijedelem nagyobb volt, a színész könnyebb térd- és csípősérüléssel megúszta az esetet.

Brad Pitt et George Clooney dans un sketch parodique lors de l'émission "Jimmy Kimmel Live!" à Los Angeles
George Clooney motorral csapódott egy autóba (Fotó: JLPPA / Bestimage)

Leonardo DiCaprio többször is dacolt a halállal

A Titanic sármos színésze többször is szembenézett már a halállal, ugyan nem közúti balesetek sodorták életveszélybe. Korábban egy interjúban mesélt arról, hogy egy ejtőernyős-ugrás kis híján rosszul sült el, azelőtt pedig Dél-Afrikában egy forgatáson merült le cápalesre, a ragadozó pedig félig betört a ketrecébe. 2010-ben pedig majdnem repülőgép-szerencsétlenség áldozata lett: a Boeing–747-es, amin utazott, motorhiba miatt kényszerleszállást hajtott végre, az eset könnyen tragédiába fulladhatott volna.

76th Cannes Film Festival 2023, evening 5 - red carpet of the film "Killers Of The Flower Moon". The Beauty
Leonardo DiCaprio többször is szembenézett a halállal (Fotó: PA Images)

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek