IMA

„Csak nézem az eget és folyamatosan imádkozom!” – mélységesen megrendítette kolléganőjét, ami Sallai Nórával történt

Létrehozva: 2024.10.02. 13:00

Egy emberként várja a híreket az ország a péntek este súlyos balesetet szenvedett színésznőről és kisfiáról, akiknek az életéért még mindig küzdenek az orvosok. Sallai Nóra drámája a színész szakmát is megdöbbentette, Vándor Éva a Borsnak elmondta: mélységesen megrendítette ami kolléganőjével történt.

Nem tud ocsúdni az ország, nincsenek jó hírek, még mindig élet-halál közt lebeg a Jóban Rosszban színésznője és ötéves kisfia, akik múlt pénteken szenvedtek borzalmas balesetet Alsónémediben. Sallai Nóra és gyermeke egy családi látogatásról tartottak hazafelé, mikor egy nagy sebességgel száguldó BMW oldalról autójukba csapódott a Haraszti útnál, az édesanya és kisfia beszorultak a roncsba.

Sallai Nóra Vándor Éva
Vándor Évát mélységesen megrázta Sallai Nóra és kisfia borzalmas balesete Fotó: MW

Vándor Éva: Szíven döfött minket Sallai Nóra drámája!

A borzalmas baleset híre futótűzként terjedt a színész szakmában, mindenkit megrázott Sallai Nóra és kisfia drámája, mindenki a maga módján igyekszik segíteni. 

– Az egész szakmát szíven döfte Nóriék drámája, én egyszerűen mozdulni sem tudok – mondta megrendülten Vándor Éva, aki évekig együtt játszott Nórával. 

Ha nem ismerném személyesen, akkor is megérintene ez a borzalmas baleset, egy édesanya és gyermeke szívszorító drámája. De ismerem Nórát, egy színházban játszottunk és a Jóban Rosszban sorozatban is sokat forgattunk együtt. Ő egy tündér, egy végtelenül kedves ember, tisztelettudó, mindenkivel nagyon bájos, érdeklődő, sose felejtette el megkérdezni, hogy vagyok. Aki mindig mosolyog, akinek egyszerűen mindig ragyog az arca. Most is itt van előttem a kép, ahogy belép a stúdióba és rám mosolyog, olyan szívmelengető mosolya van… Mélységesen odavagyok, csak nézek az égre és folyamatosan imádkozom! 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek